3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RÜZGAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,147

Etiketler

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Karavanım olsaydı bırakırmıydım çay işini size canınız sağolsun bol bol demlerdim semaverde neyse o günlerde gelecek inşallah.

Halil abi teşekkürler karavan bizim için herhangi bir hobi değil hani heveslenirsin bir ara takılır hevesini alır sonra satar ve unutursunya işte öyle değil,karavan bizim için bir yaşam biçimidir ama o yaşam biçimide nakitsiz olmuyor bu senede mecburen erteleyeceğiz ama sonrasında kısmet olursa tekrar yapım aşamasına başlayacağız,bu arada boş durmayıp yakın toplantılara katılmaya çalışacağız ihtiyacı olan dostlara en azundan fikir verip yardımcı olmaya çalışacağız.

Yusuf kardeş senin tecrubelerine tabiki benimde ihtiyacım olacak simdiden teşekkürler

Ne organizasyon kaçırmışım beeee... Bir daha Türkiye'ye karavanımla gelicem ama bir tane daha isterim böyle. Birde oraya kadar gelmemim ögülü gezenbilir stickerı

zentoz' Alıntı:
Ne organizasyon kaçırmışım beeee... Bir daha Türkiye'ye karavanımla gelicem ama bir tane daha isterim böyle. Birde oraya kadar gelmemim ögülü gezenbilir stickerı

Özgür bey, Maltepe buluşmamızın 3. gerçekleşti sizide 4.de aramızda görmekten mutlu oluruz. Stickeri etkinliklerimize katılan tüm karavancı
arkadaşlarımıza dağıtmaya devam ediyoruz.

Selamlar.

Levent bey selamlar.O zaman bir alacağım var desenize.Benim araçta sticker yok alacak haneme yazdım haberin olsun.Gerçi hata benim o arada istemeyi unuttum.

Ahmet hocam size sticker veremedim çünki bitmişti,dernekten aldığımda dağıtıma devam edeceğim.

Selamlar.

Şimdiden teşekkür ederim.Poyrazlarda inşallah buluşuruz.

halilo11' Alıntı:
şu Sticker den bende isteye bilirmiyim malesef uzaklardan siteye katıla biliyoruz ancak

sizede bir yolunu bulur ulaştırırız.

Bende İSTEREEEEEEEEMM.....

dalgıç' Alıntı:
Bende İSTEREEEEEEEEMM.....

İsteyenin bir yüzü kara kendimi zenci gibi hissettim. İstekler en kısa zamanda karşılanacak arkadaşlar.

Selamlar.