Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Kesinlikle katılıyorum , WC'ler kadar özelikle duşlarında seneye çok aha kullanışlı seçileceğine eminim..
Ama yinede ben ve arkadaşlarım 2 kez sıcak suyla duş alabildik..Herşeye rağmen bulunmaz nimetti teşekkürler düşünenlere
Mehmet
ozgursenyurt' Alıntı:Bence muhteşem bir etkinlikti biz Ankara ekibi olarak çok eğlendik.
Tek üzüntüm medaratör arkadaşlar çok yoruldu ben mehmet ali kardeşimi her gördüğümde içim gitti.
Bu nedenle naçizane tavsiyem önümüzdeki sene bir özel güvenlik tutularak kapıda medaratör arkadaşların beklememesi.
Yine bunun yanında tuvletler içinde bir temizlik şirketi ile anlaşılıp aynı şekilde tuvaletlerin temiz tuulmasını sağlayabiliriz diye düşünüyorum.
Bunun için girişte 30 yerine 35 tl toplanması yeterli olur diye düşünüyorum.
Ayrıca tüm arkadaşlar gönüllü üye olursa bu platformun gücü de daha çok artacaktır. Sonucunda da bu etkinliklere de yansıyacağı düşüncesindeyim.
Ama yine tek kelime ile çok emek verilmiş bir etkinlikti.
Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar sonsuz teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum , WC'ler kadar özelikle duşlarında seneye çok aha kullanışlı seçileceğine eminim..
Ama yinede ben ve arkadaşlarım 2 kez sıcak suyla duş alabildik..Herşeye rağmen bulunmaz nimetti teşekkürler düşünenlere
Mehmet