3.2 DID Off road lastik seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poyraz-teknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,879

poyraz-teknik

Yeni Üye
Yer
izmir
Web
www.poyrazteknik.com
2004 3.2 DID

Kullanmak istediğiniz lastik ve jant için isabetli seçim yapmanız konusunda yardımcı olabiliriz.

pajero-did-off-road.jpg

pajero-did-off-road-03.jpg

Etiketler
Ynt: 3.2 DID Off road lastik seçimi

iyi günler
2006 model 3.2 did (eski kasa) yeni aldım. kışlık lastikler fena değil ama yazlık
lastikler kötü durumda, bu ölçülerden (265x65x17) başka lastik kullanılabilirmi ? Kumda ve hafif arazide
kullanmak için ne tavsiye edersiniz.
tesekkurler

aracınıza discovery copper at3 öneririm 2007 pajeroda kullanıyorum sessiz ve arazidede çok başarılı

discovery stt modelide bir seçenek ama uzun yolda çok ses yapıyor ve asfaltta kullanımda hele ıslak zeninde hiç güvenli deyil

teşekkür ederim, 450tl civarı sanırım tanesi, bu hafta pazarlık edip almayı planlıyorum,
başka ölçü kullanılabiliyormu 275x70x17 gibi

iyi gunler

standart ölçülerden şaşmayın derim çünkü km ve hız göstergelerinizde sapma olur

fiyatta 17 jant için yüksek 265/60/18 ebatını 1 ay olmadı 400.000 tl ye aldım ankara altıntaşlar lastik 0312 278 18 18 discovery copper ankara bayii

merhabalar hem karda hem asfalta AT MT (MT/R) ,hangi tip lastik önerirsiniz tşk

slm lar hem karda hem asfalta A/T M/T PAJERO İÇİN HANGİSİ UYGUNDUR TŞK

sn ulubey ben kendi aracımda mt tabir edilen discovery stt model lastik kullanıyordum fakat asfaltta kullanıma uygun deyil çok ses yapıyordu ve söktürüp hen asfaltta hemde arazide iyi sayılabilecek bir model olan discovery at3 modelini aldım çok memnunum kış lastigine gelince o ayrı bir katagoridir vakumlu tabir edilen lastiklerdir bu sene ankarada çok kış oldu stt leri söktürüp kışlıkları taktırmak zorunda kaldım kışın mt lastikle vakumlu kıyaslanamaz saygılar.

mestanq' Alıntı:
iyi günler
2006 model 3.2 did (eski kasa) yeni aldım. kışlık lastikler fena değil ama yazlık
lastikler kötü durumda, bu ölçülerden (265x65x17) başka lastik kullanılabilirmi ? Kumda ve hafif arazide
kullanmak için ne tavsiye edersiniz.
tesekkurler

bende incelerken michelin latitude cross u beğendim,yapılan testlerde ve kullananlar başarılı yorumlar yapmışlar,hatta sizin araç için kullanan birisinin yorumuda vardı,110 defender serilerinin standart çıkış lastiği olarak sunulmakta
%65 onroad-%35 offroad için,ıslak ve kuru yol tutuşunun çok iyi,direksiyon tepkileri nin başarılı ve yaz lastikleri seviyesinde sessiz olduğu belirtilmekte,iş makinaları lastiklerinde kullanılan hamurdan kullanılmış,mıcır ve çakıl bozmalarına dayanıklı
testin birinde 0,3-0,5 lt arası harcamayı arttırdığı yazıyordu ve dikkat ederseniz kılcal kanallar fazla ,kar için iyi bir tutuş sağlar,zaten desenlerinin bir kısmı wrc yarışlarındaki loeb in kullandığı latitude cross s1 ile benzeşmekte,toprak ve çakıll ustası bir lastik
şu anda ilgim bu lastiğe kayık durumda,tabiki isteğinize ve kullanımınıza göre %50-%50 on/off road lastikler hem daha gürültülü,hem suda daha az tutunuyor ve yuvarlanma dirençleri daha fazla,konfor daha az
sonra şehir içinde kullanırken yolların kaplaması zaten malum,güm güm vuruntu ve rahatsızlık olmakta araçta
bence sitesinden incelemekte fayda var
selamlar

unc' Alıntı:
bende incelerken michelin latitude cross u beğendim,yapılan testlerde ve kullananlar başarılı yorumlar yapmışlar,hatta sizin araç için kullanan birisinin yorumuda vardı,110 defender serilerinin standart çıkış lastiği olarak sunulmakta
%65 onroad-%35 offroad için,ıslak ve kuru yol tutuşunun çok iyi,direksiyon tepkileri nin başarılı ve yaz lastikleri seviyesinde sessiz olduğu belirtilmekte,iş makinaları lastiklerinde kullanılan hamurdan kullanılmış,mıcır ve çakıl bozmalarına dayanıklı
testin birinde 0,3-0,5 lt arası harcamayı arttırdığı yazıyordu ve dikkat ederseniz kılcal kanallar fazla ,kar için iyi bir tutuş sağlar,zaten desenlerinin bir kısmı wrc yarışlarındaki loeb in kullandığı latitude cross s1 ile benzeşmekte,toprak ve çakıll ustası bir lastik
şu anda ilgim bu lastiğe kayık durumda,tabiki isteğinize ve kullanımınıza göre %50-%50 on/off road lastikler hem daha gürültülü,hem suda daha az tutunuyor ve yuvarlanma dirençleri daha fazla,konfor daha az
sonra şehir içinde kullanırken yolların kaplaması zaten malum,güm güm vuruntu ve rahatsızlık olmakta araçta
bence sitesinden incelemekte fayda var
selamlar
teşekkür ederim biraz pahalı ama araştıracağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.