Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu
Bugün servise yolum düştü. kaportacı inceledi, baktı vs. vs. Kapı iyi kapanıyor, ayarı iyi, herhangi bir dengesizlik yok. Fitiller de iyi tutuyor.
Da, bu rüzgar (sesi değil kendisi) nereden geliyor? Binip bakmak lazım dedi. Zamanım da yoktu.
Aklıma fitillerin kapatıyor görünebilecekleri, ama minicik biyerde bir eskime olabileceği (arkadaşımız ezilme demiş, demek ki doğru kelime oymuş) geldi. Zaten 100 civarında, hafif bir rüzgarlanma idi.
Demek ki dört fitil değişecek. Bakarız, acelesi yok.
Bu arada, bugün arka cam açma kapamanın kilidini öğrenmiş oldum. ESP düğmesinin (galiba) solundaki yarı siyah yarı beyaz, üzerinde çarpı olan düğme meğerse arka camların açılıp kapanmasını iptal ediyor, devreye alıyormuş. ;D ;D ;D
Üç yıl bindikten sonra öğrendim. Şimdi diyeceksizin ki üç yıl neredeydin? Birkaç defa basıp bıraktım filan, biyerlerde bişey olmadı, bir gösterge filan yanmadı. "Bu da yedek/aksesuar boşluk doldurmak için olabilir, servise sorayım" diye düşündüydüm. Unuttum, öyle kaldı.
Geçen gün yine biraz bas-bırak yaptım. Yine değişen bişey olmayınca servise gidince sorarım dedim. Fakat bir hafta sonra arka camları açmak istedim, çalışmadı. Bugün servise onun için gittim.
O düğmeyi benim gibi merak edip de servise sormayı unutan varsa bilgisine...