245 75 16 Bf Goodrich Lastiklerim Takaslı Veya Satılıktır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahinaykac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,093

sahinaykac

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhaba 245 75 16 bf goodrich lastiklerim temiz ve sıkıntısızdır.
650 TL ye takım olarak satılık veya
öncelikli 235 70 16 veya 245 70 16 BF,copeer veya Federal marka temiz lastiklerle farksız takaslanır.
Herkese hayırlı günler dilerim.

Etiketler
Ynt: 245 75 16 Bf Goodrich Lastiklerim Takaslı Veya Satılıktır.

Merhaba,gezenbilire hoş geldiniz lastiklerin üretim yılını kaç kilometre kullanıldığını ve iletişim bilgilerinizi belirtirseniz sevinirim.iyi günler

İletişim bilgilerim
sahinaykac@yonetimdestek.com
0533 473 24 06

20130803_145123.jpg

Teşekkür ederim.özellikle mübadele imkanından dolayı oldukça faydalı bir site neden bu kadar geç kaldım diye hayıflanıyorum. dot tarihi 5008 yani 2008 in 50 .haftası görünüyor.dönem dönem kullanıldığından tahmini 10.000-20.000 gibidir.Temizler ve sorunsuzlar.245 75 16 aracıma büyük geliyor ve bazen sürtme yapıyor.Çok güzel durduğundan bir türlü vazgeçememiştim.Ama araca zarar vermeye başladı tam dönüşlerde sorun oluyor.Resimlerini geldi inceleyebilirsiniz.235 70 16 veya 245 70 16 AT lastiklerle takas düşünmekteyim.Saygılar

sahinaykac' Alıntı:
Teşekkür ederim.özellikle mübadele imkanından dolayı oldukça faydalı bir site neden bu kadar geç kaldım diye hayıflanıyorum. dot tarihi 5008 yani 2008 in 50 .haftası görünüyor.dönem dönem kullanıldığından tahmini 10.000-20.000 gibidir.Temizler ve sorunsuzlar.245 75 16 aracıma büyük geliyor ve bazen sürtme yapıyor.Çok güzel durduğundan bir türlü vazgeçememiştim.Ama araca zarar vermeye başladı tam dönüşlerde sorun oluyor.Resimlerini geldi inceleyebilirsiniz.235 70 16 veya 245 70 16 AT lastiklerle takas düşünmekteyim.Saygılar

Teşekkürler,hayırlı satışlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR