235x85x16 5 adet federal mt lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,724

Etiketler
Ynt: 235x85x16 5 adet federal mt lastik

Ahh ahhh;
birgün benim de olur bir 16 '' Jantim ama o zaman da böyle temiz lastik düşmez işte..

teşekkürler Bayram bey kardeşim......

Selamlar

mrhb. lastikleri satmadıysanız talibim nasıl görüşebiliriz... benim telim. 0 532 2640036

Arkadaşlar ilk seri lastikler satıldı 2,nci seri lastikler son rakam 650 tl,dir 5 adettir.

8 bir çeyrek' Alıntı:
Arkadaşlar ilk seri lastikler satıldı 2,nci seri lastikler son rakam 650 tl,dir 5 adettir.

İki adet yeni daha varsa alırım, Bayram babaa..... :D

Gökhancım selam, bir adet sıfır olarak var digerlerinin durumu,da iyi

Merhaba

İlan güncelmi ? güncelse?
ikinci seri lastikte sanırım aynı marka ve model değilmi? bu lastiklerin durumu nasılsır. ortalama kaç km 'de bilgi ltf?
Yakın bir zamanda standart bir defender 110 almak istiyorum pazarlık halindeyiz.
235 85 16 federal marka mt lastikler herhangi bir yükseltme kiti kullanmadan defender da kullanılabilirmi ?sadece offset jant yaptırıcam.
Son fiyat nedir. ?
Çok tşk. İyi günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR