235x75x15 MT Off Road Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,813

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
aracımda ebad büyüttüğüm için kısa süre önce aldığım lasitiklerimi veriyorum arkadaşlar.Lastikler çok temiz olup, hiçbir tarafında yara bere durumu yoktur.
235X75X15 NEXEN
Lastiklerin 4'ü 450 TL.
İstanbul teslimidir.
Mert
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_0540.jpg

IMG_0541.jpg

IMG_0543.jpg

Etiketler

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik

Ben söyleyim o zaman.. :-\ :-\ :-\

Fotoğraflar yeni takıldığı zaman çekildi sanırım?

Eğer öyle ise son durumları nasıldır, onu gösteren fotoları varmıdır?

GYRY' Alıntı:
Tarihe bakmadızmı dün çektim.yeni lastikler için çıkardığımda:smiley:

Kusura bakmayın tarihe dikkat etmemiştim.

Ama sizde bi şey söyleyin deyince neyapıyım, aklıma ilk geleni sordum ;D ;D

anladım :smiley:
Lastikler depoda görüldüğü gibi temizdir.Üzerindeki yeni lastiklerde mevcut dişli izleri dahi silinmemiştir.1000 km belki yapmışımdır..
Sarı işaretlere dikkat ederseniz...

lastikler istda netarafta en son rakam nedir nissan pıckup 4X2 için düşünyorum.ii satışlar

Birde telefonunuzu bana mesaj ile gönderebilirmisiniz,bir arkadaşım MT lastik arıyordu.

size nasıl ulaşabilirim benim tel 05324332409 lütfen ararsanız sevinirim hoşcakalınız.salih

lastikler duruyormu satıldımı lastikler için görüşme isterim telim 0537 553 84 49

Arkadaşlar merhaba, Hafta sonu bir arkadaş ile paztgünü için randevulaştık.Bir aksilik olursa bilgi veirirm.Teşekkürler.

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik ****SATILDI****

Arkadaşlar Lastikler satılmıştır...
Teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.