235/85R16 Goodyear Warngler MTR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,314

kenanyama

0 542 631 75 75 yamakenan@gmail.com
Yer
İSTANBUL
235/85R16 ebatındaki 4 adet lastiğimden 1 tanesi balon yaparak pert oldu.
Elinde aynı lastikten olan arkadaşlarla anlaşarak (almak veya vermek) takım tamamlayabilirim.
İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ediyorum.
Lastikler 2003 yılı üretimidir.

Kenan YAMA

Etiketler

Ynt: 235/85R16 Goodyear Warngler MTR

Almak istiyorsanız, hepsini almanızı ve beni kurtarmanızı daaha çok tercih ederim. 3 tanesini 200TL ye verebilirim. (Kargo hariç.)
Kenan YAMA

Kenan bey merhaba.
Lastiklerin 2003 yılı olması nedeni ile 10 yaşını doldurmak üzere.
Lastiklerin yanak çatlağı, çürüme başlangıcı veya balon yapma ihtimali yoksa almayı düşünüyorum.Bilgi verirseniz sevinirim.

kenan merhaba umarım istedigin olur selamlar :smiley:

ncmsrn' Alıntı:
Kenan bey merhaba.
Lastiklerin 2003 yılı olması nedeni ile 10 yaşını doldurmak üzere.
Lastiklerin yanak çatlağı, çürüme başlangıcı veya balon yapma ihtimali yoksa almayı düşünüyorum.Bilgi verirseniz sevinirim.
Lastiklerin iki tanesi aracın altında, bir tanesi yedek olarak kullanıyorum. Elimde 3 Adet olarak var işinize yararmı bilemiyorum.
Kenan YAMA

kenanyama' Alıntı:
Lastiklerin iki tanesi aracın altında, bir tanesi yedek olarak kullanıyorum. Elimde 3 Adet olarak var işinize yararmı bilemiyorum.
Kenan YAMA

Kenan bey merhaba.
4. olacak olanıda tek olarak başka bir arkadaştan temin durumu sözkonusu haber bekliyorum.
Olursa sizdeki 3 ad alıp takım yapacam inşallah

ncmsrn' Alıntı:
Kenan bey merhaba.
4. olacak olanıda tek olarak başka bir arkadaştan temin durumu sözkonusu haber bekliyorum.
Olursa sizdeki 3 ad alıp takım yapacam inşallah
Yardımcı olmaya çalışırım, kolay gelsin.
Kenan YAMA

kenan bey slm,
Lastikleri şuanda kullandığınızı söylediniz. 1 adet daha yok mudur? tanıdıklarda var ise alayım bari hepsini.
kolay gelsin.

Üzgünüm lastikler 3 adet.
Ben kullanıyorum ama tekrar hatırlatayım imalat yılları baya eski.
Selamlar

anladım kenan bey tşk ederim. Aracı muayeneye götürmem gerekiyor ve benim lastiklerin geçme şansı yoktu. o yüzden sordum. 4. yü benim bulmam gerek desene :smiley:
Bulursam haberleşiriz. Lastikler 2003 üretimi ama herhangi bi sıkıntısı yoksa sorun yok. dediğim gibi muayeneyle alakalı :smiley:
Kolay gelsin.

kenan bey slm,
şu işe bakın ki ayni lastiklerden bir takım aldım. ama sizin lastikleri de kullanılabilir olduktan sonra almak istiyorum. inşallah istanbula gelebiirsem alıp götüreceğim. Tabii lastikler hala duruyorsa
Saygılarımla

İshak Bey
Lastikler duruyor, halen aracın altında.
Nasip. Hayırlısı olsun.
Kenan YAMA

Lastikleri Sürmene AKUT derneğine yolladım.
Lastikler gittiğinden ilan sona ermiştir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR