ddilek
BİDÜNYA GEZMECE
Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km
kesinlikle..
kesinlikle..
aydın bey paylaşımınız için teşekkürler...aydin7' Alıntı:gidip görmek gerek oraları
hersey için tesekkürler elinize saglık....
cok tesekkur ederım
aslında herkes nıyetlenıyordur ama gıdılmıyor nedense
kesınlıkle gıdılmelı...
aydin7' Alıntı:dızlerı rahatsızmıs daha yenı trabzondan gelmıs baya anlattı onuda meshur camılı camısıne kadar bıraktım tekrar gerı gelıp tahta kopruden gecerken ıkı bayanla karsılastım bıraz ılerde 45 plakalı bır arac vardı meger 3 kısı artı bır cocuk ve esyalarla aracın altı vurdugu ıcın yuruyorlarmıs onlarıdı macahel ın cıkısına kadar bıraktım megerse bır gun once camılının ıcınde karsılastıgımız aıleymıs. manısadan arabayla gelmısler ıyı yol yapmıslar fakat arac alcak gelmıs sohbet ederken sunu anladım buralara gelen bırkac defa daha gelıyor onlarda defalarca gelmısler. macahel cıkısında kendı araclarına bındıler bende hopaya dogru yola cıktım
off road runner' Alıntı:Gezinizden 4 yıl sonra merhaba. Ben de, 2011 yılında D.Kradeniz'e gitmiş ve dağ bayır çok güzel gezmiştim ama Macahel eksik kalmıştı. Kısmetse bu sene Ağustos ayında, özellikle Macahel için oralara bir kez daha gideceğim. Sizin anlatımlarınızdan da faydalanırım. Paylaşımlarınız için teşekkürler.