CallSignKing
Onur Taşdemir
Evet arkadaşlar var mı gelmeyi düşünen ? Oralarda bulalım birbirimizi En son 2 sene önce gitmiştim. Yaklaşık 1000 kişi gibi kalabalık bir güruhla kamp atılmıştı alanda.
Kesinlikle uygun, ben de ilk kampımı bu organizasyonda atmıştım. Yardımlaşabileceğin bir ton insan olacak etrafında Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımilk defa yapacaklar için uygun mudur ki profesyonel mi olmak lazım illa ?
ne lazım malzeme olarak?Kesinlikle uygun, ben de ilk kampımı bu organizasyonda atmıştım. Yardımlaşabileceğin bir ton insan olacak etrafında Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bir çadır ve çanta yeterli. Yakında köy var yiyecek içecek vb. şeyler ordan temin edilebiliyorne lazım malzeme olarak?
tırmanış için malzeme gerekmiyor mu?Bir çadır ve çanta yeterli. Yakında köy var yiyecek içecek vb. şeyler ordan temin edilebiliyor
Ben tırmanmak için gitmediğim için gerekmiyor sadece kamp yapmaya gidiyorum. Tırmanış ve yürüyüş rotaları da planlanıyor her sene amatırmanış için malzeme gerekmiyor mu?
ben tırmanmak istiyorum ya bi klüp buldum şimdi. 1 ayda öğrenebilir miyim acaba?Ben tırmanmak için gitmediğim için gerekmiyor sadece kamp yapmaya gidiyorum. Tırmanış ve yürüyüş rotaları da planlanıyor her sene ama