aslan28
Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum.
Bir elin nesi var iki elin sesi var.Tek başına yapılacak birşey mi bu?Toplum olarak hep beraber olmazmı gerekmez mi?Sen yapabilirsin, dur diyenmi oldu ?
Bir elin nesi var iki elin sesi var.Tek başına yapılacak birşey mi bu?Toplum olarak hep beraber olmazmı gerekmez mi?Sen yapabilirsin, dur diyenmi oldu ?
Toplum olarak hep beraber olacağımız tek demokratik ortam sandıktır. Onun harici kışkırtma ve galeyane getirmekten öte gitmez. Bizler medeni toplumlar olarak sandıkta üzerimize düşen görevi ne zaman ki sağ/sol kavgası, kişisel çıkarlar uğruna değilde bu ülkenin geleceğini düşünerek yaparsak işte o zaman toplum olarak bir adım atarız düşüncesindeyim.Bir elin nesi var iki elin sesi var.Tek başına yapılacak birşey mi bu?Toplum olarak hep beraber olmazmı gerekmez mi?
Peki siz bu sandıktan çıkanların gerçek olduklarına inanıyor musun?Toplum olarak hep beraber olacağımız tek demokratik ortam sandıktır. Onun harici kışkırtma ve galeyane getirmekten öte gitmez. Bizler medeni toplumlar olarak sandıkta üzerimize düşen görevi ne zaman ki sağ/sol kavgası, kişisel çıkarlar uğruna değilde bu ülkenin geleceğini düşünerek yaparsak işte o zaman toplum olarak bir adım atarız düşüncesindeyim.
Bu dönemde böyle düşünmenin mantığı yok. Milyarlarca dolar para hacanıp savunma sanayisi güçlendiriliyor. 4 tarafımız ateş çemberi. Fırsatını kollayanlar aç köpek gibi çevremizde cirit atıyor. Elbet bu zor günler bitecek. Milletçe birlik olmalıyız. Artık solcusu sağcısı muhabbetini bırakıp önümüze geleceğimize bakmalıyız. Merak etmeyin kimse aç kalmaz bu ödenen vergiler ile. Aylık 50-60 TL fazla ödeyeceğiz. 5 paket sigara parası.Peki siz bu sandıktan çıkanların gerçek olduklarına inanıyor musun?
Peki siz bu sandıktan çıkanların gerçek olduklarına inanıyor musun?Toplum olarak hep beraber olacağımız tek demokratik ortam sandıktır. Onun harici kışkırtma ve galeyane getirmekten öte gitmez. Bizler medeni toplumlar olarak sandıkta üzerimize düşen görevi ne zaman ki sağ/sol kavgası, kişisel çıkarlar uğruna değilde bu ülkenin geleceğini düşünerek yaparsak işte o zaman toplum olarak bir adım atarız düşüncesindeyim.
Katılmıyorum kesinlikle. Savunma sanayiine para gömeceğimize eğitime, sevgiye para gömsek havalara uçarız, kimse bizi tutamaz.Bu dönemde böyle düşünmenin mantığı yok. Milyarlarca dolar para hacanıp savunma sanayisi güçlendiriliyor. 4 tarafımız ateş çemberi. Fırsatını kollayanlar aç köpek gibi çevremizde cirit atıyor. Elbet bu zor günler bitecek. Milletçe birlik olmalıyız. Artık solcusu sağcısı muhabbetini bırakıp önümüze geleceğimize bakmalıyız. Merak etmeyin kimse aç kalmaz bu ödenen vergiler ile. Aylık 50-60 TL fazla ödeyeceğiz. 5 paket sigara parası.
denizlerde gezen lüx yatlar indirimli mazot alıyorken.. devletteki makam ve konvoy arabalarının motor hacmi ve sayıları israf ötesi olmuşken.. israf diz boyu iken.. bayramda memleketlerine gidip günlerce suriyede kalıp, sağ salim dönen suriyelileri maaş , sağlık harcaması ve burslara boğarken vs.. vs.. orta ve alt tabakaya aşırı vergilerle yüklenilmesini vatan millet sevgisi ile izah etmek pek mantıklı gelmiyor.. fedakarlıksa önce zenginler ve siyasetçiler yapsın bu fedakarlığı.. iş bize kalırsa zaten canımızı veririz.. bu vergileri savunanların ya tuzu kurudur ya da bu düzenden ciddi çıkarları vardır..Bu dönemde böyle düşünmenin mantığı yok. Milyarlarca dolar para hacanıp savunma sanayisi güçlendiriliyor. 4 tarafımız ateş çemberi. Fırsatını kollayanlar aç köpek gibi çevremizde cirit atıyor. Elbet bu zor günler bitecek. Milletçe birlik olmalıyız. Artık solcusu sağcısı muhabbetini bırakıp önümüze geleceğimize bakmalıyız. Merak etmeyin kimse aç kalmaz bu ödenen vergiler ile. Aylık 50-60 TL fazla ödeyeceğiz. 5 paket sigara parası.
denizlerde gezen lüx yatlar indirimli mazot alıyorken.. devletteki makam ve konvoy arabalarının motor hacmi ve sayıları israf ötesi olmuşken.. israf diz boyu iken.. bayramda memleketlerine gidip günlerce suriyede kalıp, sağ salim dönen suriyelileri maaş , sağlık harcaması ve burslara boğarken vs.. vs.. orta ve alt tabakaya aşırı vergilerle yüklenilmesini vatan millet sevgisi ile izah etmek pek mantıklı gelmiyor.. fedakarlıksa önce zenginler ve siyasetçiler yapsın bu fedakarlığı.. iş bize kalırsa zaten canımızı veririz.. bu vergileri savunanların ya tuzu kurudur ya da bu düzenden ciddi çıkarları vardır..
Bu dönemde böyle düşünmenin mantığı yok. Milyarlarca dolar para hacanıp savunma sanayisi güçlendiriliyor. 4 tarafımız ateş çemberi. Fırsatını kollayanlar aç köpek gibi çevremizde cirit atıyor. Elbet bu zor günler bitecek. Milletçe birlik olmalıyız. Artık solcusu sağcısı muhabbetini bırakıp önümüze geleceğimize bakmalıyız. Merak etmeyin kimse aç kalmaz bu ödenen vergiler ile. Aylık 50-60 TL fazla ödeyeceğiz. 5 paket sigara parası.