ferhatkasımoğlu
Yeni Üye
Heyecanla takip ediyorum.Benimde böyle bir seyahat düşüncem var. ama cesaret almam lazım şuan takipdeyim.
Bizde ilk defa çıkacağım, kesin planı çıkartmak için Lise Yerlestirme Kkavuzunu ve tarihlerin yayınlanmasını bekliyorum. Arabayı ve kamp malzemelerini hazırladık sayılır. Elektronik ve İletişim Navigasyon eksiklerimizi tamamladık , kamping kartları hazır. Şimdi ülkelerdeki kamping seçeneklerini detaylandırıyoruz. Hedef 8 Haziran yola çıkış.Heyecanla takip ediyorum.Benimde böyle bir seyahat düşüncem var. ama cesaret almam lazım şuan takipdeyim.
Merhabalar,
Seyahat için ön çalışmalarınızı ilgiye izliyorum. Sizdeki aracın aynısı bende de (8+1) olarak var. Portatif yatak kısımları ile ilgili çözümünüz konusunda sizden bilgi alabilirmiyim. Yaptırdığınız yer, maliyet, benim için de yaparlar mı gibi.
Şimdiden teşekkürler, selamlar...
Selçuk Sünetci
Sol şerit konusunda hiç sıkıntı yaşamadık, Paralı otoyol seçeneği kullanmıyarak güzel merkezlerden tüm yol boyunce 2 belki de üç aracı sollıyarak yolculuğumuzu tamamladık. Başka yöne sapan araçlar hariç önümüzde giden araçlar bile aynı kaldı.Yurtdisinda arac surerken hala zorlandigim uc bucuk konu;
1- Doner kavsak
2- Yaya gecitleri
3-Ana yollarda sol seriti isgal etmeme, sollama bitince sag serite hemen gecme
3.5- Sinyal kullanma
Gerisi kolay
Ben de 24 gb lık olanı Amazondan sipariş etmiştim.Paylaşımınızı okuyunca senelik sim kartını almak için daha önce üç aylık kartı aldığım internet adresine girdim. Burada artık internasyonal sim kartının satılmadığını gördüm. Aramaya devam ederken aynı sim kartının Amazon’da satıladığını gördüm.
Ingiltere’deki Amazon:
https://www.amazon.co.uk/EE-6GB-EUROPE-PAYG-Trio-gold/dp/B01J1KI9AW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522433967&sr=8-2&keywords=daten+sim&th=1
Almanya’daki Amazon’dan alacağım sim kartı. Yukarda DE yazan yere tıklayarak dil olarak Türkçeyi seçmek mümkün.
https://www.amazon.de/Three-Mobile-Broadband-International-Calling/dp/B01J1KI9AW?ref_=nav_ya_signin&
Amazon üzerinden alışveriş belki biraz daha güvenceli
Ben de 24 gb lık olanı Amazondan sipariş etmiştim.
Ben de 24 gb lık olanı Amazondan sipariş etmiştim.
Campercontact programında açıklamalarda " Kamp davranışına izin verilmiyor" yazan otoparklar da anlatılmak istenen nedir? Çadır kurmadan dinlenme amaçlı ve geçiş noktası olarak kullanacağımız bu tür yerlerde bir gece araç içinde kalmak uygunmudur?