2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,283
Son fotoğrafdaki evi bende çok beğendim,ne kadar güzel yerler ancak üç beş günden sonra bizim gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar buralarda sıkılır diye düşünüyorum.
Bu nedenle gidip oradan ev alacağımıza, karavanımızla gidip bir kaç gün kalıp, etrafı gezip, başka bir yere geçmek en mantıklısı
 

Etiketler

Biz Amsterdam'da Gaasper campingte kalmıştık. Alan olarak daha küçük ama yeşili bol, tesisleri güzel bir kamptı. Metro durağına yürüme mesafesinde olması da ayrı bir avantajdı.
Camping Amsterdam Gaasper - Camping Amsterdam Gaasper [en]
 

Acaba aracı Almanya'da TÜV'e sokmak mümkün mü?
 

Sonunda bu güzel gezi yazısının da sonuna geldim. Ama sanırım gezi daha bitmedi, Efsane halen ülkemize dönmediğine göre
Şaka şaka bildiğim kadarıyla Efsane yurda döndü. Ama doğru bigi yine de Burak'ta
 





Evet yurda 4.5 ay sonra hiçbir sıkıntı olmadan döndüm.Bu süreçte 7 kere Almanya ya gidip geldim kimisinde iki hafta kimisinde 4 gün kaldım.Ama bu sistem süper oldu.Gidiyorum hoop arabam ve evim orada.
 


gezinizi büyük bir beğeni ile takip ettim. 49 sayfayı okurken bir çok yeni bilgi öğrenmiş oldum. 49 sayfayı nasıl okudugumu anlamadım
rotalarınız sanırım günü birlik oluşuyor. Türkiyeden gitmeden detaylı bir rota oluşturursanız gezileriniz daha verimli olacağı düşüncesindeyim. paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
gezilerinizin devamını bekliyoruz
 



son durumda bulgaristan girişleri açık ama sözde de olsa karantina uyguluyor. sadece devlet dairesinde hizmet alınamıyor. bir de covid-19 beyan formu doldurup gümrükte beyan etmek gerekiyor.