2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,137

Etiketler

Amsterdam City Camp dan bisikletle çok şirin bir balıkçı kasabası olan Marken e gideceğim bugün.Karavanı Almanya’da bırakmanın avantajı zaman kaygısı olmadan rahat rahat gezebilmek.Bir yere yetişme derdim yok.Marken bir yolla karaya bağlanınca iyice turistik bir ada olmuş.Hollanda bir bisiklet ülkesi olduğu için bisiklet yollar aynı karayolu gibi gidiş geliş ve ona paralel.Marken e otobüsle gidiş 10 Euro.Çok zorlanırsam dönüşte otobüse binerim.

Marken e 20 km pedal çevirdim.İlk defa Btwinn in Dechatlondan aldığım 500 kodlu elektrikli bisikleti denedim.Normalde açmadım elektriği.Çok hafif olduğundan Altı vitesli normal bisiklet gibi kullandım.Sadece Marken e girerken deniz üzerindeki iki km Lik yolda karşıdan sert rüzgar estiği için açtım çok rahat ettim.Buradan da Volendam a geçmek gemiyle mümkün. Marken e girişte de bisiklet kiralıyorlar ama gerek yok küçük biryer zaten. Karaca’nla gelinse park edecek yer var ama Tavsiye etmem yolları bulması zor iki GPS de olsa araçta çünkü heryer kanal ve yollar birbirine çok yakın hangisine girileceğini kestirmek bazen zor.Bisiklet en iyisi.

Bu güzel bilgiler ve fotolar için teşekkürler Burak bey, karavanın altı aylık yurt dışında kalış süresinin bitmesine az kaldı sizde hiç Türkiye'ye dönecekmiş gibi bir hava yok

SON KONULAR - FORUM