2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,485

Etiketler
Resimlerinize baktıkça Almanya’da bir sonbahar gezisi isteği bende uyanmaya başladı. Ren, Mosel ve Main nehri kenarlarında bağ bozumu da başladı. Her tarafta şimdi şarap festivalleri var.
Paylaşımlar için teşekkürler.
 

Harika olur gerçekten serin sonbaharın romantik Rhen manzaraları ile keyifli şarap tadımları.Bacharach da gece küçük lokantalarda akşam yemeği...
 

Şimdi sırada Kleve var.Gezmek güzel de aslında biraz daha yavaş gezsem iyi olur diyorum.Sanki aracıyla kasaba kasaba dolaşan pazarlamacı gibi hissediyorum kendimi.Bir günde üç kasaba gezip akşama pilim bitiyor.Kleve de sakin küçük bir kasaba.Yokuşu çıkınca alışveriş mağazalarının olduğu yerden havuz ve enteresan heykel var.Daha yukarıda kalesi.Ama ben çıkmadım.
 




Bu yazı dizisini maalesef geç fark ettim, ancak bir çırpıda nefessiz okudum
Burak bey çok afedersiniz yazı dizisi dedim ama bu "şaheser" bir foto-roman tadında olmuş, anlatım mükemmel ve görseller harikulade.

"Bilginin zekatı paylaşmak" der eskiler, paylaşımlarınız için çok teşekkürler, devamını sabırsızlıkla bekliyorum, kaleminize sağlık... Sevgiler.
 

Tüm paylaşımın Gezi planı bölümünde olmasından dolayı yazıyı bu gün fark ettim ve bir solukta büyük bir keyifle okudum. Sorunlara esprili yaklaşımın ve harika anlatımın için çok teşekkürler Selamlar
 
Son düzenleme:

Çok teşekkürler bu motive edici güzel yorumlarınıza.Elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
 


Akşamüstü Emmerlich am Rhein’a ulaştım.Buradaki Stellplatz a kart alıp girdim çıkarken ödemeyi yapıp kartı okutup çıkacağım.Gündüz sıcakta çok dolaştığım için bir şampanya açıp keyif yapayım dedim.Şampanya derken Aldi de 2.5 Euro )) Park alanı küçük bir marina Nın içinde.Rhen nehrinde de böyle marinalar var.
 




Ne olursa olsun suyun olduğu her yer güzel ve yaşanası bence.Rhen kıyısında biraz bisiklet sürdüm.Birkaç cafe de oturmuş Almanlar sohbet ediyordu.Sonrasında tekrar döndüm park alanına.Yarın artık plan Amsterdam.Orada da üç kere motorla gittim her seferinde kayboldum.Yollar karışık o yüzden biraz da çekiniyorum.
 


Eveeet sabah erken çıkıp keyifli bir yolculuktan sonra Amsterdam city Camp a geldim.Merkez in karşısında büyük bir otopark gibi.Gecelik 25 Euro.Ama etrafı çevrili güvenlikli.Su elektrik tuvalet var.Girişinde kendiniz bir bankamatik gibi makinadan check in yapıyorsunuz.Merkeze bisikletle veya yürüyerek ve kısa bir vapur yolculuğu ile gidiliyor.Bence Amsterdam daki kalınacak en uygun yer.Camping zeeburg da var daha önce motorla gittiğimde kalmıştım ama şehire uzak bir de uyuşturucu içen çok genç var çadır kurmuş.