2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan belka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,729
Moral bozucu bir talihsizlik olmuş Umarım bundan sonra işler yolunda gider , seyahatiniz sorunsuz sürer .
Yolunuz açık olsun...

Etiketler
gezi gün

Baska sitelerde defalarc a yazdim;bir cok arkadaslar menfi cevsaplar aldim,gecte olsa,M.Karavaninizin soyulmasi olayina cok uzuldum.Ben Italya/Fransa/Ispanya/Portekiz/Sirp/Bulgar/Macar/Romanya ulkelerine yaptigim seyahatlerde katiyyen KAMP disi kalmam.Kampa verecegim 15/20 Euro,hirsizlarin M.Karavana verecegi kirma dokme ve calinan mallarin kiymeti,kamptan daha fazla olmaktadir.Iskandinavya ulkeleri bu hadiselerin disinda kalabilir??Gelecek seyahatleriniz icin bir nevi tecrube sahibi oldunuz.Selamlar.

Ercüment bey size hak vermiyor değilim. Kamplarda kalmak tabiki daha uygun ama maliyet açısından bakarsanız cok fazla basitce örnek vereyim benim 80 günlük gezimin tüm maliyeti her şey dahil (sigortalar, müze girişleri, feribotlar,akaryakıt yeme içme vs) 3600 euro dur. şimdi 80 gün kampta kalsam ortalama 20 eurodan (büyükşehirlerde 40 euro) 80 gün 1600 euro gibi rakama ulaşıyor. ayrıca kampingler herzaman şehrin uzak noktalarında ulaşım artı bir sorun ve maliyet. Ben genellikle merkeze 2-3 km uzakta yürüme mesafesinde yerlerde konaklıyorum. Herkesin kendi tercihi ve herkes tercihlerini yaşar sonuçta.

SON KONULAR - FORUM