2015 Mayıs İçin Kamp Yapılabilecek Yerler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BAYFREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,130

BAYFREE

Yeni Üye
Yer
DENİZLİ
HERKEZE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.

EŞİMLE BİRLİKTE MAYIS AYINDA BİR TATİL AMAÇLI KAMP YAPMAK İSTİYORUZ. FAKAT BU İŞTE YENİYİZ. KAMP İÇİN NELER GEREKLİDİR DİYEREK FORUMUNUZU GEZİP BİRŞEYLER ÖĞRENİYORUM. LAKİN BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM NERELERDE KAMP YAPABİLECEĞİMİZ. TERCİH OLARAK DENİZİNE GİREBİLECEĞİMİZ SAKİN GÜVENLİ BİR YER OLMASI. SİTELERDE GEZDİĞİMDE HEP BELLİ BAŞLI YERLER MEVCUT BEN DAHA DUYULMAMIŞ GÜZELLİĞİ BOZULMAMIŞ YERLER SORUYORUM.(GERÇİ BU SÖYLEDİĞİME BENDE İNANAMADIM AMA).EŞİM VE BEN BİYOLOJİ KÖKENLİYİZ HEM TREKİNG YAPABİLECEĞİMİZ HEMDE DENİZİNE GİREBİLECEĞİMİZ YERLER GÜZEL OLURDU. ÖRNEĞİN KELEBEK VADİSİ GİBİ BİLDİĞİNİZ YERLER VARSA SEVİNİRİM.
AYRICA BU SAYFADA BİR LİSTE DE OLUŞTURABİLİRSEK KAM YERLERİ İÇİN BAŞKA ARKADAŞLAR İÇİNDE BİR ÖN FİKİR OLUŞTURABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. FORUMDA BÖYLE BİR SAYFA VAR MI BİLMİYORUM.TARİH AÇISINDAN YENİ OLSUN İSTEDİM OYÜZDEN AÇTIM KONUYU.ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN.

CEVAP YAZAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

images.jpg

Ynt: 2014 Mayıs İçin Kamp Yapılabilecek Yerler

Merhabalar.
Başlık 2015 MAyıs Ayı olmalı değilmi..
Ben Kış Kampı için İzmir'de KARAGÖL tavsiye ederim.
Bir gölün etrafında çok sakin ve güzlel doğa ile iç içe bir alan haftasonu doğa yürüyüş ekipleri ile cıvıl cıvıl olan hafta içi ise tesisin görevlileri ve birkaç kampçı ile harika bir ortam...
yine izmirde olan yerleri size yazacağım.

Ynt: 2015 Mayıs İçin Kamp Yapılabilecek Yerler

Başlığı fark etmemişim hemen düzelttim. teşekkürler:smiley:
Tamda istediğim gibi bir yer tarif etmişsiniz aynen buna benzer yerler bakıyorum. mayıs ayı için olacağından ötürü vaktim var. genişçe güzel bir yer planlıyorum. sakin doğa ile iç içe ve yüzebileceğimiz bir alan bakıyorum. cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Eğer Yüzmek istiyorsanız Karagöl'de mümkün değil..
Çok kişi o gölde kayboldu. Şu an girmek yasak diye biliyorum..
Volkan Krateri olduğu söyleniyor Dibi yokmuş Yani ismi Adı oradan geliyor.

Eğer Yüzmekte isterseniz. İzmir için Yeni Foça Sazlıca Plajı Ağaçların arasında küçük bir kamp alanı Eğer Dalış ile uğraşıyorsanız Zıpkın Avı yapılabiliyor Ayrıca Sucubacılarda orda dalış yapıyorlar.

Ben Ayda bir kez yaz kış oraya gider kamp atarım dalış yaparım ve dönerim.
benim uğrak yerlerimden birisidir.

Datça Aktur Mayıs ayı için muhteşem bir seçenek olabilir sakinleride gelmiyor pek baya sessiz sakin bir camp alanı.
ben orda AKya için Dalışa giderim Mayıs ayında baya bir zaman orada bulundum. keyifli güzel sessiz sakin.
denizide girilebilir mayısta..

Aklıma geldikçe yazacağım. Ama Siz dağ kampımı yoksa sahl kampımı yapacaksınız o noktaya göre yer tavsiye edeyim.

Saygılar.

Ana amacım sahil kenarında geçirmek yüzmek balık tutmak dalmak gibi şeyler ama sıkılırsak da bir yürüyüş yapabileceğimiz bir yer olsun diyorum.

mayıs ayı olacağı içinde denizler yeni ısınıyor diyebiliriz sanırım. tatil sezonunun başı olduğu içinde sakin geçer diye düşünüyorum.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR