EŞİMLE BİRLİKTE MAYIS AYINDA BİR TATİL AMAÇLI KAMP YAPMAK İSTİYORUZ. FAKAT BU İŞTE YENİYİZ. KAMP İÇİN NELER GEREKLİDİR DİYEREK FORUMUNUZU GEZİP BİRŞEYLER ÖĞRENİYORUM. LAKİN BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM NERELERDE KAMP YAPABİLECEĞİMİZ. TERCİH OLARAK DENİZİNE GİREBİLECEĞİMİZ SAKİN GÜVENLİ BİR YER OLMASI. SİTELERDE GEZDİĞİMDE HEP BELLİ BAŞLI YERLER MEVCUT BEN DAHA DUYULMAMIŞ GÜZELLİĞİ BOZULMAMIŞ YERLER SORUYORUM.(GERÇİ BU SÖYLEDİĞİME BENDE İNANAMADIM AMA).EŞİM VE BEN BİYOLOJİ KÖKENLİYİZ HEM TREKİNG YAPABİLECEĞİMİZ HEMDE DENİZİNE GİREBİLECEĞİMİZ YERLER GÜZEL OLURDU. ÖRNEĞİN KELEBEK VADİSİ GİBİ BİLDİĞİNİZ YERLER VARSA SEVİNİRİM.
AYRICA BU SAYFADA BİR LİSTE DE OLUŞTURABİLİRSEK KAM YERLERİ İÇİN BAŞKA ARKADAŞLAR İÇİNDE BİR ÖN FİKİR OLUŞTURABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. FORUMDA BÖYLE BİR SAYFA VAR MI BİLMİYORUM.TARİH AÇISINDAN YENİ OLSUN İSTEDİM OYÜZDEN AÇTIM KONUYU.ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN.
Merhabalar.
Başlık 2015 MAyıs Ayı olmalı değilmi..
Ben Kış Kampı için İzmir'de KARAGÖL tavsiye ederim.
Bir gölün etrafında çok sakin ve güzlel doğa ile iç içe bir alan haftasonu doğa yürüyüş ekipleri ile cıvıl cıvıl olan hafta içi ise tesisin görevlileri ve birkaç kampçı ile harika bir ortam...
yine izmirde olan yerleri size yazacağım.
Başlığı fark etmemişim hemen düzelttim. teşekkürler
Tamda istediğim gibi bir yer tarif etmişsiniz aynen buna benzer yerler bakıyorum. mayıs ayı için olacağından ötürü vaktim var. genişçe güzel bir yer planlıyorum. sakin doğa ile iç içe ve yüzebileceğimiz bir alan bakıyorum. cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Eğer Yüzmek istiyorsanız Karagöl'de mümkün değil..
Çok kişi o gölde kayboldu. Şu an girmek yasak diye biliyorum..
Volkan Krateri olduğu söyleniyor Dibi yokmuş Yani ismi Adı oradan geliyor.
Eğer Yüzmekte isterseniz. İzmir için Yeni Foça Sazlıca Plajı Ağaçların arasında küçük bir kamp alanı Eğer Dalış ile uğraşıyorsanız Zıpkın Avı yapılabiliyor Ayrıca Sucubacılarda orda dalış yapıyorlar.
Ben Ayda bir kez yaz kış oraya gider kamp atarım dalış yaparım ve dönerim.
benim uğrak yerlerimden birisidir.
Datça Aktur Mayıs ayı için muhteşem bir seçenek olabilir sakinleride gelmiyor pek baya sessiz sakin bir camp alanı.
ben orda AKya için Dalışa giderim Mayıs ayında baya bir zaman orada bulundum. keyifli güzel sessiz sakin.
denizide girilebilir mayısta..
Aklıma geldikçe yazacağım. Ama Siz dağ kampımı yoksa sahl kampımı yapacaksınız o noktaya göre yer tavsiye edeyim.