2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OZGH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,184
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

bişey değil şimdiden herkese başarılar dilerim ;)

Etiketler
sinav

Sınava girecek herkese şimdiden başarılar dilerim.

Yarın Sefaköy'deki sınav merkezinde sabah saatlerinden itibaren hazır olacağız. Hem müstakbel amatörlerle, hem de gezenbilir üyesi radyo amatörleriyle tanışmak görüşmek dileğiyle, herkese iyi akşamlar.

mogzilla ceyar' Alıntı:
Sınava girecek herkese şimdiden başarılar dilerim.

Yarın Sefaköy'deki sınav merkezinde sabah saatlerinden itibaren hazır olacağız. Hem müstakbel amatörlerle, hem de gezenbilir üyesi radyo amatörleriyle tanışmak görüşmek dileğiyle, herkese iyi akşamlar.

Sefaköy taraflarınıda pek bilmiyorum umarım sınav yerini bulmakta zorlanmam metrobüs geciyormu yakınlarından arkadaşlar anadolu yakasndan nasıl kolay gelebilirim toplu tasıma ile

 iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beşyol metrobüs durağında indikten sonra takribi 5 dakikalık bir yürüme mesafesi var. Haritadan bakarsanız, İnönü caddesinin E5'e yakın kısmında kavşağın yanında ilk sırada KEGM Telsiz İşletme Müdürlüğü'nü görebilirsiniz.

mogzilla ceyar' Alıntı:
Beşyol metrobüs durağında indikten sonra takribi 5 dakikalık bir yürüme mesafesi var. Haritadan bakarsanız, İnönü caddesinin E5'e yakın kısmında kavşağın yanında ilk sırada KEGM Telsiz İşletme Müdürlüğü'nü görebilirsiniz.

Teşekkürler hocam

Sınavıda bitirdik cok sükür arkadaşlar bakalım sonucları beklicez artık umarım herkes için hayırlısı olur

sınav bitti baya baya basitti soru bankasındaki soruların aynısı sınavda çıktı
bi de sonuçlar ne zaman açıklanır :smiley:

hakan075' Alıntı:
sınav bitti baya baya basitti soru bankasındaki soruların aynısı sınavda çıktı
bi de sonuçlar ne zaman açıklanır :smiley:

Evet ya bende sasırdım gecen dönemlerde insanlar zor oldugundan yakınmıslar ama hakkaten cok basitti valla sonucun ne zaman acıklanacagı kpnusunda bir fikrim yok malesef hocam

aynen eski sınavlarda mors soruları yazılı imiş ama limdi çok basit zaten sınavda bir tane mors sorusu çıktı oda çok basiti sınav alanında trac tan ve umkeden bir sürü kişi vardı hatta 13 yaşında amatör telsizci bir çocuk bile gördüm.
bakalım hakkımızda hayırlısı ;)

hakan075' Alıntı:
aynen eski sınavlarda mors soruları yazılı imiş ama limdi çok basit zaten sınavda bir tane mors sorusu çıktı oda çok basiti sınav alanında trac tan ve umkeden bir sürü kişi vardı hatta 13 yaşında amatör telsizci bir çocuk bile gördüm.
bakalım hakkımızda hayırlısı ;)

Hocam siz sınava hangi il de girmiştiniz

büyük ihtimalle 100 ila 90 arasında alırım emin olmadığım tüm sorular doğru çıktı peki ya sizin tahmini puanınız nedir

hakan075' Alıntı:
büyük ihtimalle 100 ila 90 arasında alırım emin olmadığım tüm sorular doğru çıktı peki ya sizin tahmini puanınız nedir

Hocam tam bi puan söyleyeniyorum ama a sınıfı almaya yetecek kadar dogru yanıtım var diye tahmin ediyorum zaten sınav basladı 20 dk sonra cıktım

bende 20 dk civarı çıkmışımdır sorular 7 8 dk civarı bitirip sonra soruları kodladım. kodlamak biraz daha uzun sürdü
ama sınav baya güzel geçti galiba sınav sonuçları 1 ila 2 gün sonra açıklanacakmış açıklanma süresi sınav yoğunluğunada bağalıymış izmirde baya giren oldu toplam 8 salondu galiba istanbuldada yoğunluk varmıydı

hakan075' Alıntı:
bende 20 dk civarı çıkmışımdır sorular 7 8 dk civarı bitirip sonra soruları kodladım. kodlamak biraz daha uzun sürdü
ama sınav baya güzel geçti galiba sınav sonuçları 1 ila 2 gün sonra açıklanacakmış açıklanma süresi sınav yoğunluğunada bağalıymış izmirde baya giren oldu toplam 8 salondu galiba istanbuldada yoğunluk varmıydı

8 salon mu hakkaten baya varmıs desenize istanbulda 4 salon vardı sanırım ama güzel görüntüler vardı insanların araclarının üzerinde telsiz antenleri falan baya hoş görünüyordu ben arabayla gitmedim belki park sorunu olur diye ama araba çekecek fazlasıyla yer vardı keşke arabayla gitseydim dedim açıkcası :smiley:)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR