2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lortoğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,720
Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı

Tabii ki katilabilirsin. Ekim basi planladik. 1 ya da 2 olur en gec. Onumuzdeki gunlerde parkur ve kamp yerleri belirleyip detaylari aticaz buraya zaten.

Etiketler

Lortoglu ve bir arkadasla beraber 3 kisi Fethiyeden baslayarak Kas'a kadar yurumeyi ve sonrasinda Adrasana gecmeyi dusunuyoruz. Adrasanda da Gelidonia fenerini gitmek amacimiz olacak.

Rota simdilik boyle gorunuyor ama degisebilir o zamana kadar veya yururken de degistirebiliriz fikrimizi. Cok planli olmayi sevmeyen, karsimiza cikacak beklenmedik firsatlari da degerlendirmeyi seven kisileriz sonucta.

Tarihler ise 2 Ekim'de saat 09:00'da Fethiye otogarda bulusacagiz. Lortoglu Istanbuldan ben ise Ankara'dan gececegim. Bizlere katilmak isteyen olursa, neden olmasin ;)

Arkadaşlar merhaba;öncelikle iyi yürüyüşler,dönüşte fotoğraflarınızı bekliyoruz.Kolay gelsin.

Vallaha ben kamera goturmuyorum da lortoglu veya baska biri getirirse tabii ki cekilen kareler aninda burada :smiley:

kurban bayramında yaptım bu programı ama burdakiler sanırım eylül sonu planı yaptılar eğer kurbanda yürüyecek var ise beraber yürüyebiliriz

cidowsky' Alıntı:
kurban bayramında yaptım bu programı ama burdakiler sanırım eylül sonu planı yaptılar eğer kurbanda yürüyecek var ise beraber yürüyebiliriz
cidowsky' Alıntı:
cidowsky' Alıntı:

Merhaba Çiğdem

Biz 3 kişi Ekim başı yürüyeceğiz daha sonra 9unda arkadaşlar istanbula dönecek ama ben orada kalacağım ya da karia yoluna geçeceğim beraber plan yapabiliriz tabii ki. Senin düşündüğün tarih aralığı nedir ve nereleri yürümek istersin. Bir de karia yolu cazip mi senin için onu da sorayım. :smiley:

bLoCok' Alıntı:
Merhaba Çiğdem

Biz 3 kişi Ekim başı yürüyeceğiz daha sonra 9unda arkadaşlar istanbula dönecek ama ben orada kalacağım ya da karia yoluna geçeceğim beraber plan yapabiliriz tabii ki. Senin düşündüğün tarih aralığı nedir ve nereleri yürümek istersin. Bir de karia yolu cazip mi senin için onu da sorayım. :smiley:

12- 20 ekim arası yürüyeceğim 9 gün yani ben hep likya yolunu düşündüm karia yolunu sonralara saklıyorum. etap olarak ilk defa başlayacağım için ölü denizden başlamak istiyorum sırayı şaşırmamak vee en güzel yerle başlamak adına eğer sizede uyarsa

Aslında dediğin mantıklı ama biz de diğer arkadaşlarla ölüdenizden başlayıp Kaşa kadar yürümeyi düşünmüştük. Hani plan bu ancak kesin rotamız değil. Yol anında değişebilir. Benim teklifîm ortak bir nokta bulup o noktadan iyitibaren yürümek yönünde. Örneğin Kaş'tan başlayıp yürümek. Hani başka yerde olur Kaş şart değil. Kaş sonrası da çok güzel yerler var hem :smiley: ikimîzin de yürümediği ortak nokta yaratmaya çalışıyorum sadece. 9undan 12sine kadar da kendim bir yerlerde çadır kurarım şahane olur :smiley:) bu nasıl teklif :smiley:

Burak Otobüs zamanında varırsa saat 09:00 Fethiye Otogar karşısı carrefur önünde olucam.

Tamam hocam bekliyor oluruz. Zaten direk yola cikmayiz. 0555 569 8855 numara. Gelis saatinize gore haber edersiniz.

arkadaşlar yürüyüş nasıl geçti paylaşımlarınızı bekliyoruz

Fotograflar arkadaslarda ben de onlardan gelmesini bekliyorum. Aklimda, en kisa zamanda atmaya calisicam tabii ki. Ihmal ettik biraz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri