2013 Eylül 29 Tayland Bangkok Uçuş Biletimi Aldım Arkadaslar !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbaros531 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,824

barbaros531

Ana Kamp
Yer
bursa
arkadaşlar cektıgım cıleler hakkında bıraz bılgı vereyım !!!
pasaport ıcın ınfınıty resımler cekıldı harclar yatırıldı bankalara harcları yatırrken cok dıkkatlı olun bankada cok yanlıslıklar oluyor bırıncı nushasını alın ıslak ımzaların ve faturada kısısel bılgılerınızın olması sart !! pasaportunuz postaneden 4 gunde gelıyor ondan sonra hop ucak bıletlerıne kosturuyorsunuz aktarmalı gıdıcekler transıt vıze sartttttttttt unutmayın yoksa hem zamnınız hem sınırınız ucar gıder sızden ;) bense mecbur turk hava yollarına kaldım 2.000 tl turk hava yollarından aktarmasız aldım !!
bana gelen aramalarda bookıng sıtesınden otel rezervasyonu yapanlar dıkkat sızın yatırdıgınız paralar bı sekılde bu sıte uzerınden otellere gec gıttıgı ıcın bazılarında hatta cok buyuk prblemlerın oldugunu duydum !!!
ben mıstık tapınakları hınt kulturunun yansımaları ıcın bu sehrı sectım !! ama dıyorsanız kı gece hayatı ve sex dıyorsanız herkes pattaya ya akın edıyormus fıl safarılerının nerde oldugunu nekadar oldfugunu bende arastırıcagım genelde bangkok guzel ama 1 en fazla 2 gun ayrırın cunku ınsan bı sure sonra sıkılıyormus !! bu avm nın yanındakı turk lokantası fıyatları ucuk olduguna daır durumlar soz konusu !! sımdı bı yurt dısı cıkıs harcı pul davası kaldı bende pasaportum ucak bıletım ufak bı bavuılum gıtarım hazır bangkok merkezınde sevmedım kara gozlumu soylemek hos olucak :D
BU ARADA DİKKAT UCAKTAKI FORM COK ONEMLI O BIZIM VIZEMIS OLUYOR UMUMA MAHSUS BORDO PASAPORTA 1 AY VIZESIZ GEZEBILIYORSUN EKSTRA KALMAK ISTERSENIZ BELIRLI EVRAK ISLERI VE BI BEDELI VAR BU ARADA DILERIM AYIRDIGIM BUTCE BANA YETER
15 GUNLUK OTELLER 500 600 TL TUTUYOR DAHA UCUZLARIDA VAR TABIKI !! SIZIN BUTCENIZE KALMIS HAVA DURMUNU HAYTLA ARASTIRMADIM NASIL BIR HAVAYLA KARSILASICAGIM BILMIYORUM DILERIM HERSEY ISTEDIIGM GIBI OLURRRRRR ,,,,

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler