2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,640
Ynt: 2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz

22 Mayıs tarihinde özel mesajla telefon numaranızı istedim ve daha sonra görüştük '' Festivale gelebilecekmisiniz''
diye size sordum '' fabrikada çıkan yangın sonrası gece gündüz sezona hazırlık için çalıştığınızı ve gelemeyeceğim''
dediniz.

Tüm sonuçlar festival alanında duyuruldu, bu başlıktada yazılı olarak duyurusu yapıldı. Başlığa teşekkür yazısı yazmak
size yakışırdı zira 1. leri yönetim değil üyeler seçti.

Ödülünüz olan plaketi almak istemeyebilirsiniz,bu yarışmanın 2. leri yok zira adı üstünde En iyiler seçiliyor.

Etiketler

Daha yazdıgınız yazının bile arkasında duramayacak kadar ön fikirlisiniz.
Yazdıgınızı iyi okuyun önce. Ne diyorsunuz yazınızda( ödül daha sonra verilecektir ). Eee. Bunu yerine getirmek için ne yaptınız bunca zamandır. Telefon mu ettiniz, gelirmisiniz dedinizde gelmedim mi yada şurada buluşalım verelim dedinizde gelmedik mi. Mühim olan iyi niyettir.
Neyse bir yüzünüzü daha gördü herkes. Bana saygınız yoksa oy verenlere saygısızlık etmiş oldunuz.

Oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ettim. Bunu görmediniz galiba. Sizin gibi kabalık yapmadım merak etmeyin.

2.seçilen yoksa sizde kalsın o zaman. Sizin olsun hediyem olsun.

Üyelerimize olan saygı nedeniyle aşağıdaki protestonuzu bile görmezden geldik.

mdr' Alıntı:
Sinancıgım..

maalesef bu gezi yazımı ve bundan sonrakileri bir müddet yazmayacagım..

Burada anlatamayacagım..kişileri suçlayıcı olmaması içinde ..kimsenin alınmaması ve bazı nedenlerden sadece blogumda yazıyorum..

Nezaket kurallarını yok saymadım ve size mesaj yazdım cevabınız aşağıda.

güngör' Alıntı:
Merhaba İsmail bey,

başlığınızdaki mesajınızı okuyunca sorma gereği duydum, siteminizin yada sorunun kaynağı nedir?
yardımcı olabilirsem mutlu olurum. Selamlar

Boşverin işimize bakalım diyende sizsiniz,yinede biz boşvermedik,saygı ve nezaketimizi bir yana bırakmadık.

mdr' Alıntı:
Levent bey,

boşverin..hiç bu tür konulara kafa yormayın...

Sizlerin bizlerin yapacak o kadar işleri varki....Bence bunlara odaklanalım.

Herşey bir yana birlikte kamp yaptık, üyelerimiz seçmiş diyerek ödülü size vermek üzere ilk buluşmamıza kadar
saklama kararındaydık ayrıca seçilen birincilerin yazılarını Sabit Konu olarak işledik tüm bu iyi niyet ve nezaketimiz
işe yaramamış olmalıki ödülünüzü alma nezaketini :( bile gösteremediniz.

2011 Yurtiçi Gezi yazısı 1. Ülker&Yavuz çiftinin ödüllerini bu festivalde takdim edebildik, yapmak istediğimiz ile yaşadığımız arasındaki fark sanırım tarafınızdan anlaşılamadı :(

Ödül meraklıları olmadığımızı anlatma gereği duymak bile üzücü, Yönetimde tüm arkadaşlarımızın gezi yazıları
değerlendirme dışı tutuldu Nermin&Ferhatın gezi yazıları aday bile gösterilmedi sanırım haksızlık yaptık üzgünüm.

Bu kadar düşünüp bunları yazmanızı gerçekten ama gerçekten anlayamıyorum.

Benim size yöneltigim soruların hiçbirinin cevabı degil..Yazdıgınız sadece dolgu malzemesi..

saglık olsun diyelim..siz yolunuza ...ben yoluma...ugraşınızda başarılar dilerim..içtenlikle...

Dolgu malzemesi dediğiniz herşey sizin gerçekleriniz, herşey forumda yazıldı yazılmaya devam edecek. Sadece
yazınızı onurlandıran insanlara iki kelam teşekkür yazacaktınız ve ilk Gezenbilir Buluşmasında ödülünüz takdim
edilecekti.

İçten başarı dilekleriniz için teşekkürler.

Levent bey, İsmail bey ikinizlede beraber kamp yaptım ve bu kamplardan çok keyif aldım.
Aranızdaki tartışmanın nedenini anlamış değilim, anlamamda çok önemli değil.
Sadece çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.

Sayın Levent bey ve Sayın İsmail bey sizlerle henüz tanışmadım yüzyüze gelmedim ama her ikinizinde defalarca yazılarınızı okudum her ikinizde bana göre son derece düzgün ve zarif insanlarsınız ufak tatsızlıklar hayatımızın her alanında var önemli olan büyütmeden üzerini kapatmaktır.Dilerim kısa süre zarfında bir araya geliriz hem her ikinizle tanışama onurunu yaşarım hemde beraberce güle oynaya kamp yaparız.Her ikinizede kazasız belasız geziler dilerim .Sağlıkla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.