2012 model SUT 1 geliyor :)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,427

sabri yucel

2009 kyron
Mesajlar
953
Tepkime Puanı
4
Yer
istanbul
SsangYong, 2011 Frankfurt otomobil fuarına hazırlıklı gelmiş. XIV-1 isimli konseptini tanıtan firma önceki aylarda tanıttığı pick up kosepti SUT-1'in seri üretim halini de sergiledi.

Konsept halinin aksine Actyon Sports isimli pick up'ın makyajlanmış haline benzeyen aracın ön yüzü Toyota'nın arazi araçlarını andırırken yan ve arkadan bakıldığında Actyon Sports detayları gözden kaçmıyor.

İç mekanı da güncel SsangYong modellerinden izler taşıyan SUT-1 deri döşeme, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli katlanabilen yan aynalar, Bluetooth bağlantısı, cruise control, geri görüş kamerası ve sunroof gibi donanımlar sunuyor.

2 litre hacimli turbo Diesel motoru 155 beygir güç, 360 Nm tork üretebilen araç 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılırken dört tekerlekten çekiş sistemi donanımlar arasında yer alıyor.

http://www.modifiyem.com/haber-ssangyong-sut-1-8978.htm
 

Etiketler
Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

aracın sadece ön ızgarası değişscek sanırım,
konsept hali ile cıksa idi keşke şu haliyle sıradanlaşmış sanki...
bizim araçlar çirkin filan ;D ;D ama enazından sıradan değil.
 



Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

yan çizgiler aynı, iç dizayn aynı, ön gürünüş ilk bakışta yeni kasa vitarayı andırıyor sanki.
 



Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

neyse en azından değiştirmeye gerek kalmadı bizimkiyle bunun arasında atla deve bi fark yok, bizimkilerle yola devam...
 

Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

tip olarak daha karizmatik duruyor .... motorla az bir sey oynamıslar 156 beygır olmus sanırım ... tunungle zaten su an 175 beygır gordum dınamo metrede ... bır kac sene sonra duşunuruz artik ..
 

Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

Bizim araçlar daha karizmatik en azından bakan dönüp bi daha bakıyor. Konsept araç daha havalıydı bunun tipi sıradan

Bazen aykırı olmak en güzeli ;)
 


Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :smiley:

Valla ne diyeyim ön ızgara değişikliği iyi olmuş. Sırf bu aracı ön ızgarasından dolayı almayan vardı. Şimdi ise almamak için hiçbir sebebi kalmamış. Çok yakışıklı olmuş...
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Mesajlar
1,524,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst