2011 model wh 3.0crd grand cherokee arac sahibiyim..50 bin km de 8 ay once aldigim aracim su an 70 bin km dedir..oteden beri onceki kasa g c lerin off road donanimlilarina hayranim..amacim off road yapmak degil tamamen goruntu amacli o heybete kavusmasi..uygun fiyata hazir yapilmis daha eski kasa g c alip binmek varken neden bu araci yapacaksin diyenler olacaktir..o tarz araclarin cok fazla bakim istedigini bildigimden bende bindigim.aracin ariza yapmasindan odu kopan bir insan oldugumdan ozellikle dusuk km temiz kullanilmisini aldim ta ki basim agrimasin sanayiye sadece bakimdan bakima gideyim..simdi sormak istedogim.aracima bu donanimlari yapsam aracta neler degisir..mesela at lastikler aracin motor ve sanzimanina asiri yuk bindirip arizalara sebep olurmu..veya yukseltince aracin konforu yol tutusu tamamen bozulacakmi..bu konularda tecrubeli arakadaslardan fikir talep ediyorum..aracima zarar vermeden araci yormadan en kolay y8ldan bu heybetli goruntuyu nasil yakalayabilirim..ya da hic bulasmamamalimiyum..ayrica bana fiyat olarak neye mal olur..saygilar..
merhaba,
bu işi Tr de ilk yapan kişi bu sitede bütün aşamaları tek tek anlatmıştı. ayrıca son senelerde bu kasalara yükseltme uygulamaları arttı, sadece benim bildiğim piyasada en az 6-7 araç var tam yüklü.
Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?
buradan baz alıp hareket edebilirsiniz..
ama şunu belirtim, sanayiye girmeye korkan, vakit harcayamayacak, usta ile uğraşamayacak adamın işi değil bu. her aşamasında takip, sabır ve para gerekiyor. 4" ve üstüne girdi mi düzgün bir araç için değişmesi gereken mekanikler çok fazla, ayrıca beyinden de müdahale gerekiyor.
diğer yandan bu iş için kafanızda belli bir bütçe var mı? çünkü ne kadar köfte o kadar ekmek, ucuza bitirim derseniz konfor da kalmaz, yol tutuş da değişir..
son olarak bende bunu düşündüm ve en basit çözüm de 2" takoz alıp (aşağıdaki linkte, yalnız ABD de 130$olan parça burada 2500!!! TL,), taban değişmeden lastik çapını büyütüp, kaliteli bir lastik takıp en son da spacer ile jantları bir miktar dışarı alınca standart araca göre çok farklı bir görüntü elde edilebilir.
ayrıca (direk bu işlemi yaptıran kişinin yorumudur) ne ekstra bie işlem gerekiyormuş ne de konfor çok değişiyormuş.
JEEP Grand Cherokee WH-WK 2005-2010 2 '' Yükseltme Kiti | Rough Country | Off Road Yükseltme Kiti
yapılır mı sorusuna gelirsek, bence 2" kesinlikle yapılır, bütçe var ise 4" de yapılır ama yüksek süratlerde emniyetsizllik hissi artar (150-160), sert bir kit değilse viraj kabiliyeti düşer, sert kit ise konfor düşer, lastik seçimine bağlı olarak belli hava ve zeminde yol tutuş azalır, vs, vs
siz bence ilk verdiğim başlığı sonuna kadar bir okuyun, sonrasında yardımcı olmaya çalışırım, ayrıca bostancı sanayide bu 2" kit uygulamasını yapmış olan ustam ile de görüşüp fikir alış verişinde bulunabilirsiniz.