2011 l200 instyle aldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,420

suleymani

Kamp II
ilk kez pickup kullanıyorum ancak umduğumdan fazlası var bu araçta,uzun yolda karşılaştığım diğer pickuplarla performans karşılaştırması yaptım(amarok,hilux vs...) çok açık şekilde önde...Kullananlar eski magnum ya da ralliartlardan farklı ve performansının çok üstün olduğunu söylemişti doğruymuş...şimdilik bu kadar söyleyebilirim...

Etiketler
Ynt: 2011 l200 instyle aldım...

İyi günlerde kullanın,
bende hilux var,önemli olan kişinin beklentilerini karşılayabilen araç olması.

suleymani' Alıntı:
ilk kez pickup kullanıyorum ancak umduğumdan fazlası var bu araçta,uzun yolda karşılaştığım diğer pickuplarla performans karşılaştırması yaptım(amarok,hilux vs...) çok açık şekilde önde...Kullananlar eski magnum ya da ralliartlardan farklı ve performansının çok üstün olduğunu söylemişti doğruymuş...şimdilik bu kadar söyleyebilirim...

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar dilerim

Hayırlı uğurlu olsun. Ben 5-6 aben yanlarından geçiyorum. aydır kullanıyorum uzun yolda çok güzel arazide ATSC güzel iş yapıyor, ben çamurda ATSC yi kapatıyorum performans daha güzel oluyor. Kumda on numara performansı var, çoğu araç kilit kullanırken ben yanlarından geçip gidiyorum. Vergi haricinde herşey güzel, yükseltme ihtiyacınız olursa orjinal kit kullanın, takozla yükseltme ön salıncakların düz durmasını engelliyor.Ben su an 7 inç yükseltme çabası içerisindeyim.

defrost' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun. Ben 5-6 aben yanlarından geçiyorum. aydır kullanıyorum uzun yolda çok güzel arazide ATSC güzel iş yapıyor, ben çamurda ATSC yi kapatıyorum performans daha güzel oluyor. Kumda on numara performansı var, çoğu araç kilit kullanırken ben yanlarından geçip gidiyorum. Vergi haricinde herşey güzel, yükseltme ihtiyacınız olursa orjinal kit kullanın, takozla yükseltme ön salıncakların düz durmasını engelliyor.Ben su an 7 inç yükseltme çabası içerisindeyim.

Aracı tek araç olarak kullandığımdan yükseltme konusunda kaygılarım var uzun yol performansı,viraj hakimiyeti olumsuz etkilenecekse tercih etmem...

suleymani' Alıntı:
Aracı tek araç olarak kullandığımdan yükseltme konusunda kaygılarım var uzun yol performansı,viraj hakimiyeti olumsuz etkilenecekse tercih etmem...
Kullanımda büyük fark olmuyor ben yükseltme işini tamamladım, lastikleride deyiştirirsem işlem tamam olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR