2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan overland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,698
Ynt: 2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ömer bu araç Dartz Kombat T98 defenderle alakası ne anlamadım

5e4da7edf91eb5d89942fc92e5075ab8.jpg

combat-t98-3409.jpg

dartz_kombat_t98.jpg

Etiketler

Bence x5-Q7 ve diğerleri gibi aynı segmentte olan bu arac gayet basarılı ..bu kadar mutasyondan sonra yinede diğerlerinden iyi olacağı kanısındayım(Arazıde) ... ama zaten arazi kullanımı ve offroad gibi sporlar için Jeep in bir sürü modeli olacaktır bu yeni jenarasyonda onun için başarılı...

yunus bager' Alıntı:

aslında bu araca kombat'da diyemeyiz. çünkü kombat bir zırhlama ve modifikasyon firmasının adı
yukarda bahsi geçen araç rusyada askeri amaçla kullanılan Gaz firmasının tiger modelinin zırhlanıp modifiye edilmiş hali.

gaz-tiger.jpg

grand olayına dönecek olursak bu modelin bu haliyle üretilmesinde rusyanın (ve eski sovyet ülkelerinin) çok büyük rolü var. çünkü rusyada infiniti ve lexus başta olmak üzere lüks suvlar peynir ekmek gibi satılıyor. tabi jeep firmasıda bu pastadan payını almak istiyor.

jeep firması rusya gibi çok hızlı gelişen bir pazarda yokla var arası. bunun gibi faktörler göz önünde bulundurulursa jeep firmasının bu modeline şaşırmadım :(

yunus bager' Alıntı:

Birileri esinlenerek eskilerden yeni modeller çıkarıyorlar. Kendilerini geliştirip aşıyorlar gibi gözüküyorlar Mersedes ve Audi'nin bazı çok satan yeni modeller klasik otolarla aynı çizgilere sahip :eek: :eek: ;D ;D ;D
0 km'lerde bile bütün markaların birbirlerinin hoşlarına giden çizgileri var ???

Merhaba
Ilk bakis ilk yorumum!
Onden hyundai santafe, arkadan kia mahove.
Koreliler bu araclari taklit ederdi. Devirmi degisti ne?
(Kia mahove ortadogu ulkelerinde ve amerikada sanatonun ust, kianin top modeli.)
Teknolojik ozelliklerine gelince, insanin agzinin suyu akiyor.
Gelsin arabistana gidip bakayim. Mercedesden ders almislarmi? Ic kisim kalitesini yakindan gormek gerek.
Dua ile.

Arkadasim x5 ve q7 demissin. Arabistanda bu araclardan bir tane alacagin fiyata 2tane jeep alirsin.
Ah TURKIYE vergi vergi nereye kadar.
Diger arkadasta infintye benzenmis bende katiliyorum onden baya zorlamislar.
Olur olur. Zamanla hepsi olur. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR