Asri Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 22 Tem 2019 #1 Merhaba arkadaşlar 2011 gand vitara 3 kapı aracıma çıkma AT lastik arıyorum takabileceğim ebat hakkında bilgi rica ediyorum
Merhaba arkadaşlar 2011 gand vitara 3 kapı aracıma çıkma AT lastik arıyorum takabileceğim ebat hakkında bilgi rica ediyorum
N NKNTR Kamp I Mesajlar 157 Tepkime Puanı 36 23 Tem 2019 #2 Asri' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 2011 gand vitara 3 kapı aracıma çıkma AT lastik arıyorum takabileceğim ebat hakkında bilgi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... * Sayın ASRİ, Merhabalar, aşağıdaki linki mutlaka bir yere kaydedin, ihtiyacınız olduğunda mutlaka doğru bilgilere çok kolay ulaşacaksınız. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs
Asri' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 2011 gand vitara 3 kapı aracıma çıkma AT lastik arıyorum takabileceğim ebat hakkında bilgi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... * Sayın ASRİ, Merhabalar, aşağıdaki linki mutlaka bir yere kaydedin, ihtiyacınız olduğunda mutlaka doğru bilgilere çok kolay ulaşacaksınız. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs
Asri Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 23 Tem 2019 #3 NKNTR' Alıntı: * Sayın ASRİ, Merhabalar, aşağıdaki linki mutlaka bir yere kaydedin, ihtiyacınız olduğunda mutlaka doğru bilgilere çok kolay ulaşacaksınız. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs Genişletmek için tıkla ... Merhaba şu an aracımın üzerinde 225 65 16 lastik var AT lastikde enfazla lastik ölçüsü ne olmalı acaba
NKNTR' Alıntı: * Sayın ASRİ, Merhabalar, aşağıdaki linki mutlaka bir yere kaydedin, ihtiyacınız olduğunda mutlaka doğru bilgilere çok kolay ulaşacaksınız. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs Genişletmek için tıkla ... Merhaba şu an aracımın üzerinde 225 65 16 lastik var AT lastikde enfazla lastik ölçüsü ne olmalı acaba
N NKNTR Kamp I Mesajlar 157 Tepkime Puanı 36 23 Tem 2019 #4 Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs Sayın ASRİ, galiba yukarıdaki linke bakmadınız; farklı Pazarlar için 3 ayrı Orjinal Lastik ölçüleri var. Bu SUV'nin Dünya'da en çok satıldığı yer Avustralya'dır ve buradaki (Avustralya Cooper'ın tercihi 225'tir) link'te size yetecek bilgiler vardır (Find Your Perfect Tyre | Cooper Tires Australia - Cooper Tires Australia | Tyres Worth Owning). Bunun dışına çıkmak isterseniz alternatifler sonsuzdur! Selamlar, Ömer.
Suzuki Grand Vitara 2011 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs Sayın ASRİ, galiba yukarıdaki linke bakmadınız; farklı Pazarlar için 3 ayrı Orjinal Lastik ölçüleri var. Bu SUV'nin Dünya'da en çok satıldığı yer Avustralya'dır ve buradaki (Avustralya Cooper'ın tercihi 225'tir) link'te size yetecek bilgiler vardır (Find Your Perfect Tyre | Cooper Tires Australia - Cooper Tires Australia | Tyres Worth Owning). Bunun dışına çıkmak isterseniz alternatifler sonsuzdur! Selamlar, Ömer.