2010 Yılı Etkinlik Takvimi (Karavan Bölümü)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,586
Ynt: 2010 Yılı Etkinlik Takvimi (Karavan Bölümü)

çok güzel organizasyonlar olacağına hiç şüphem yok
bu güne kadar şanssızlık hiç peşimi bırakmadı etkinlikler en yoğun günlerime denk geldi inşallah katılabilirim bu sefer ellerinize sağlık
hiç güney yok bu organizasyonlarda belki temmuz ağustos gibi iznini bu yönde kullanmak isteyebilecekler çıkabilir

Etiketler

Güzel bir program . Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

kyaz75' Alıntı:
hiç güney yok bu organizasyonlarda belki temmuz ağustos gibi iznini bu yönde kullanmak isteyebilecekler çıkabilir

Kadir, Güney sahilleri gezisi daha doğrusu Temmuz-Ağustos aylarında yaz tatili amaçlı yapılan geziler genelde kişiye ve aileye özel olan geziler. Biz yaz tatili kavramının özel hassasiyetini korumak amacıyla bu ayları boş bıraktık. Ayrıca bu türden uzun soluklu geziler ancak birbiriyle çok çok iyi anlaşan az sayıda katılımcıyla gerçekleşebilir diye düşünüyoruz. Bu tür bir gezi için 15-20 karavanı bir araya toplamak pek mantıklı olmaz. Zaten birbiriyle iyi anlaşıp birlikte yola çıkmak isteyecek az sayıda katılımcının da gezi takvimine ihtiyacı yok. ;)
Hazırladığımız takvimdeki kısa süreli etkinliklerde birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulacağımızdan eminim. Şimdilik amaç yalnızca tanışıp kaynaşmak ve dostlukları pekiştirmek. Belki ileride bu tür gezilere çıkmak isteyecek gruplar da çıkarabiliriz içimizden.

Ukkf iki yıldır dini bayram 'larda Alanya sedre campingde geniş katılımlı etkinlik yapmıştı. Bu yıl yine bayram sıcak döneme geleceğinden tekrarı olabilr diye düşünüyorum,takip edilebilir.

Uyar uymaz, katılım öyle ya şöyle olur, bu ayrı bir konu. Düşünmek ve önermek bile bir adımdır. Teşekkürler.

Kararlaştırılan günde iki karavancı bile buluşsa olay budur ve başarıdır diyorum.bir şeyler oluyor zaten.Daha iyileri de olacağı görülüyor. :smiley:

Bencede takvim çok güzel olmuş. Kendimizi takvim pilanına ğöre ayarlamaya çalışırız.

Benim de belli olmadığı gibi birçok arkadaşın da ramazan bayramında nerede olacağı belli değil ama 4-5 eylül Düzce topuk yaylası gezimizi, 8 eylül arife gününe kadar birleştirilip güzel bir bolu ve civarları karavan safarisi yapılaz mı.Kaç kişiye uyar acaba.

sırada düzce var bayram da 3 gün sonra inşallah bayram planlarımızla çakışmaz

Yahu her tarafımızdan acemilik akıyor. :smiley: Biz takvimi hazırlarken ramazanı ve bayramları hiç dikkate almamışız. Genel beklenti üzerine bu yıl aceleye geldi takvim işi. Allahtan bu gibi durumlar için takvimde değişiklik yapılabileceğini not olarak belirtip kaçış noktası yaratmışız kendimize :D

Bu durumda Düzce'ye ısrarla o tarihlerde gitmeye çalışmak çok da anlamlı değil. Bülent'in dediği gibi başka yerlerle de zenginleştirilip bayram gezisi olarak revize edilebilir sanki ???

Bu takvim pek calismiyor maalesef.

insel' Alıntı:
Bu takvim pek calismiyor maalesef.

İnsel hocam, takvimi hazırlarken iki önemli hata yaptık; Birincisi, program çok yoğun oldu, ikincisi bayram tatillerini hesaba katamadık. Bu yıl acemiliğimize verin...

29 Ekiim'de 3 günlük bir tatil var. Bu tarih için daha organize bir gezi planlamaya çalışıyoruz. Poyrazlar gezisiyle birlikte bu iki geziyle sezonu kapatacağız. Sonrasına birlikte karar veririz.

Ege ve İzmirli karavancılar olarak ne yapabiliriz ? Sanırım büyük buluşma biraz zor ve hayali gibi görünüyor.Sevgili Ege li karavancı arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum.....

serkanguranc' Alıntı:
Ege ve İzmirli karavancılar olarak ne yapabiliriz ? Sanırım büyük buluşma biraz zor ve hayali gibi görünüyor.Sevgili Ege li karavancı arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum.....

Serkan bey büyük buluşma neden hayal olsun. Şartlar olgunlaştığında İç Anadolu,Ege ve Marmara bölgesinin ağırlıklı olarak katılabileceği bir etkinliği hepinizin desteği ile
gerçekleştirebileceğimize inanıyorum.Geçen dönemin etkinliklerini incelediğimizde görüleceği gibi olumlu işler yapıldı.Eminim bundan sonrada güzel organizasyonlar
yapabiliriz.Karavan yönetimi olarak teknik becerilerini karavanlarının imalatında sergileyen dostlarımızı alkışlayıp tebrik ve taktirlerimizi eksik etmediğimiz gibi etkinliklerimize
katılan,bizlere omuz veren,aramızda olamasalarda destek ve temennilerini esirgemeyen dostlarımızada teşekkürlerimizi yeri gelmişken vurgulamak istiyorum.
Levent

serkanguranc' Alıntı:

Bir tanışma etkinliği veya İzmir'e uzak olmayan bir kampta haftasonu etkinliği yapılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR