2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan incvz67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,290
Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

ve son .....benimle bu geziye eşlik eden aybars arkadaşıma, trabzonda herzamanki gibi eksiklerimi giderdiğim odak outdordaki zeki beye, ve yolda karşılaşıp çay içtiğimiz sohbet ettiğimiz herkese eğer bu yazıyı okuyorlarsa selamlar ve teşekkürler........

CIMG2420.jpg

CIMG2426.jpg

Etiketler
Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüz

Resimlerin devamı da çok güzelmiş. Gitmiş görmüş kadar olduk demiyeceğim. Çünkü Allah bir zeval vermezse mutlaka gitmek istiyorum. Tekrar teşekkürler.

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

yolda karşılaşıp selam gönderdiğin biri olarak bende selam göndereyim dedim. Ben Uğur, Deniz gölünde karşılaşmıştık ve o muhteşem siyah çayımdan içme şerefine nail olmuştun:smiley: Dikkatini çekerim yeşil değil, halis muhlis siyah çay:smiley:

mut' Alıntı:
yolda karşılaşıp selam gönderdiğin biri olarak bende selam göndereyim dedim. Ben Uğur, Deniz gölünde karşılaşmıştık ve o muhteşem siyah çayımdan içme şerefine nail olmuştun:smiley: Dikkatini çekerim yeşil değil, halis muhlis siyah çay:smiley:
....uğur arkadaşım sizi nerede nasıl bulurum diyordum süper oldu ya, gezenbilir ailesine katılmanız ve bu raporu görmeniz......
evet uğurun dediği gibi ben trabzonda son alışverişimi yaparken çay aldım tabi bakmadan ...ve kamp alanında demlemek için açıyorum oda ne yeşil çay.(bu arada ben çay içmeden duramam dinlenemem) tam bu sırada zirveden inen uğur arkadaşımız bize hızır gibi çay ikram ediyor...3350 metrede deniz gölünde bile ikramlar oluyorya...gerçekten çok süper bişey. tekrar teşekkürler yardımsever ve güleryüzlü arkadaşım....biz zirve için erken çıkmıştık biliyosun sen de kavrun aşıtını aşıp amlakit tarafına gidecektin umarım herşey güzel geçmiştir.....tekrar görüşmek üzere. kdz ereğliden selamlar...

uzun süredir gezenbilir'e üyeyim, okuyucu olarak:smiley: iyi denk geldi valla raporu görünce anladım siz olduğunuzu. Bende sizin güleryüzünüz ve hoş sohbetiniz için teşekkür ederim. Bende oradan oldukça keyifli bir seyehat yaptım. Apivanak, sırttan karmik ve göller gezisi, samistal, hacıvanak, pokut, sal. Yolculuğun en kötü günü Sal, çamlıhemşin - yolun yarısı asfalt ve betondu - arasını yürümek oldu, sanırım kamp yükü ile bu yolu yürümüş nadir insanlardan biri olmuşumdur. kendine iyi bak görüşmek üzere

incvz67' Alıntı:
....uğur arkadaşım sizi nerede nasıl bulurum diyordum süper oldu ya, gezenbilir ailesine katılmanız ve bu raporu görmeniz......
evet uğurun dediği gibi ben trabzonda son alışverişimi yaparken çay aldım tabi bakmadan ...ve kamp alanında demlemek için açıyorum oda ne yeşil çay.(bu arada ben çay içmeden duramam dinlenemem) tam bu sırada zirveden inen uğur arkadaşımız bize hızır gibi çay ikram ediyor...3350 metrede deniz gölünde bile ikramlar oluyorya...gerçekten çok süper bişey. tekrar teşekkürler yardımsever ve güleryüzlü arkadaşım....biz zirve için erken çıkmıştık biliyosun sen de kavrun aşıtını aşıp amlakit tarafına gidecektin umarım herşey güzel geçmiştir.....tekrar görüşmek üzere. kdz ereğliden selamlar...
özel mesaj atmaya çalışıyorum ancak çaylak üyeleri pek sallamıyor sanırım, sürekli hata veriyor. Bursaya geldiğinde haberleşirsek hoş olur. Benim kayak ile pek aram yok ama bir kış zirvesi yapabiliriz istersen:smiley: görüşmek üzere

benim doğu karadeniz aşkı bitmez ..
2011 de tekrar planlar yaptım rotalar belirlendi...
gezi planları kısmına eklendi.şu an 2 arkadaş olduk bile 31 ağustos trabzon terminalinde buluşuyoruz....ve artvin borçka.karagöl-beyazsu yaylası karçal zirve yıldız gölü-gorgit yaylası macahel rotamızı yapacağı...

2. bölüm hodaçur(sırakonaklar) davalı trans palovit vadisi amlakit hazindak- ve ayderde son bulacak

aybars arkadaşım özlemedinmi kaçkarları.....uzun zaman sonra 2 yıl önceki etkinliği tekrar özledim yapamadık 2011- ve 2012 de bayram ve tatil dolayısı ile inşallah 2013 ağustosta ramazan bayramınıda içine katarak bu etkinliği tekrar yaparız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri