2010 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursad80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,598

kursad80

Ana Kamp
Yer
osmaniye
selam
arkadaşlar niva,samurai,vitara tek kapılı 1600 e kadar güzel modellerdi.
ben tek kapılı 1600 cc yi geçmeyecek uygun fiyatlı ve arazi başarısı iyi
2007 nin üzerinde jeepe binmek istiyorum.
ama bulamıyorum.
firmalar neden pahalı ve arazi de de başarısız modeller yapıyorlar.
25000 tl ye sıfır jeep varmı?
çok fazla konfor istemiyorum

Etiketler
Ynt: 2010 4x4

Niva 25 liraya sıfır alınabilecek tek aracı taşıtı... hatta en son gördüğüm tam olarak anahtar teslim fiyatı 24.800 olacaktı...

Lakin motor 1700 cc... malum sürekli 4 çeker...

Hidrolik direksiyon standart. Bir de isteğe bağlı LPG var... birkaç da renk seceneği o kadar...

Ülkemize gelmek üzere olan yeni nesil M serisinde konfor biraz daha düşünülmüş, asıl önemlisi de arazi performansı/yaylanma biraz daha iyileştirilmiş...

Ama tam anlamıyla arazi aracı, bağımlılık yapacak kadar :smiley:

2007 üstü olsun 25 bini geçmesin başka?!!! dünya barışı ve de sevenlerde kavuşsun mu :smiley:
suzuki jimny e bi bakın...

bu gidişle bir lada da biz alacağız. düşük model bir defender den ise yüksek model bir lada daha iyi olacak galiba...?

Fiyatına göre nivalar gerçektende diğer pahalı 4*4 lerden üstünler. Nivanın tüm parçaları sudan ucuz. Eğer araçtanda anlıyorsanız, ufak tefek arızaları anında onarabilirsiniz. Onarımı çok kolay araçtır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR