2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,862
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

Onur bey hayırlı olsun, tabiki elimizden ne gelirse

Etiketler

çok teşekkurler. şimdi jantlarımı 16x8 0 ofset aldım fakat rot başlarına sürttü 16x7.5 la kurtardım gıbı ama araya ınce bır dısk taktırdım ama içim el vermedı onlara değiştirmelımıyım bırde arazıde denedım lastıklerı taktıktan sonra arka lastıklerım araç kasıldıgında çamurluga degiyor aracım makaslı nasıl bır uygulama yapabılırım

Merhaba arkadaşlar. bizde freelander var. birkaç defa kar çamur ve kumda kullandım. doğadaki bu aktiviteden çok mutlu olduk. off road a uygun araç almaya karar verdik. hangi araçlara bakmalıyım. bize yardımınız olursa çok memnun oluruz. Hürriyet&Nevin

Kürşat bey merhaba, iyi akşamlar. Aşkın jeep te bazı araçlar gördük. Fakat fiyat ve kalite olarak bir bilgimiz yok. Bize yardımcı olursanız çok memnun olluruz
Selamlar, Hürriyet&Nevin

Onur Bey bu konularda maslak oto sanayi 1. kısımda Tem servise danışın onlar size gerekenleri söyler.

hürriyet' Alıntı:
Kürşat bey merhaba, iyi akşamlar. Aşkın jeep te bazı araçlar gördük. Fakat fiyat ve kalite olarak bir bilgimiz yok. Bize yardımcı olursanız çok memnun olluruz
Selamlar, Hürriyet&Nevin

Merhaba Hürriyet bey, çok karşık bir konu bu uygun araç mevzusu, önce siz ne istiyorsunuz , ne kadar off road yapıcaksınız, ne kadar konfor arıyorsunuz, bu işe ne kadar para ayırıcaksınız, dizelmi istersiniz benzinlimi vs gibi bir sürü sorunun cevabını vermelisiniz sonra bizde size tecrübelerimiz yada bildiklerimizle nacizane öneriler verebiliriz.

kardeşim iyi günler ben gezen bilir üyesiyim disko hakkında bana bilgi verebilirseniz iyi olur sevecegim bir araçsa bende düşünürüm İYİ GÜNLER......KİBAR...