2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,862
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

bsayil' Alıntı:
ekstra zahmet vermek istemem ama yolun düşer ise geçerken falan bi göz atarsan sevinirim
eğer durumu iyise kendilerine bi teklifte bulnacağım ;D

hergün 1-2 kere önünden geçiyorum oranın ekstra zahmet olmaz bakarım valla onlarda bir araba beğenirsen fiyatı makulse peşin para ile almak lazım takas da filan üzerler

Etiketler

Tempus' Alıntı:
hergün 1-2 kere önünden geçiyorum oranın ekstra zahmet olmaz bakarım valla onlarda bir araba beğenirsen fiyatı makulse peşin para ile almak lazım takas da filan üzerler
aynen bende peşin ama reel bi teklifte bulanacağım uçuk fiyatlı değil disco yu çeker garaja satışını bekleriz daha sonra ne yapalım uyarlarsa tabi ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
aynen bende peşin ama reel bi teklifte bulanacağım uçuk fiyatlı değil disco yu çeker garaja satışını bekleriz daha sonra ne yapalım uyarlarsa tabi ;D ;D ;D

valla senden korkuyorum ben artık ;D

Tempus' Alıntı:
valla senden korkuyorum ben artık ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dkorkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya hedefi çok uzattım ben sıkıntı orda kürşatım

ayrıca şimdiden teşekkür ederim ilgin için ;D ;D ;D

arkadaşlar merhaba eylül ayı içinde keyifli bir program düşünüyoruz Düzce de detaylar linkte mevcut gelirseniz hep birlikte güzel bir hafta sonu geçiririz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60636.0

Kürşatın makinanın yeni halini görünce yanında kendi aracınızla fotoğraf çekilmesini pek istemessiniz gibime geliyor : ben tesadüfen Hüseyin ustanın orda gördümdü... görmesem iyiydi ;D nazar değmesin ..

Dehşet bişi, inşallah batmaz, onu çekmekte mesele.

abi denk getirdiğimde senin aracın yanına alıp bir fotograf çekerim artık ;D saolasın

bu arada istanbulda yarın sağanak yağmur var diyor, güzel yağarsa ben sezonun ilk off roaduna gidicem

Selamlar

sezonu 4 gözle bekliyoruz

Bu arada asıl soru ve muhabbetide geçmiyelim..
benim emektarıda 2 " yükselttik, kırılan arka mekanik kilitini yeniledik.. birde ciddi muhalefet şerhlerine aldırmadan 33" silvers.MT 117 Extr.aldık bu hafta sonu takacağız.Mevlam sonumuzu hayır etsin ... sezonda göreceğiz artık .. bu sefer akslarımı şaftlarımı yenilememiz gerekeceğini ;D

Ertuğrul abi çamur için en iyi lastiklerden birisini aldın tekrar hayırlı olsun Çamurda kimse tutamaz artık seni

ama asfaltta zemin ıslaksa çok dikkat et aman. birde dediğin gibi yedek aks olsun bir köşede özellikle kaynaklı olan için ;D

EXstrem 117 ler müttiş lastikler aks kesme veya dif dagıtma garantisi var ;D ;D ya cıkar ya kırrar ;D

Tempus' Alıntı:
.....
ama asfaltta zemin ıslaksa çok dikkat et aman. birde dediğin gibi yedek aks olsun bir köşede özellikle kaynaklı olan için ;D

reis28' Alıntı:
EXstrem 117 ler müttiş lastikler aks kesme veya dif dagıtma garantisi var ;D ;D ya cıkar ya kırrar ;D

sağolun arkadaşlar yazdıklarınız büyük moral oldu... welahawleee... :

Ben toyota ya bile takmaya korkuyorum ;D