2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,013

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
Selamlar , kilometre yapma derdi olmadan, başka hiçbirşeyi düşünmeden sadece çamura batıp çıkmaya çalıştığımız günleri çok özledim. Sezonun ilk yağmurları ve çamurları için gün saymaya başladım bile. Benim tahminim Eylül'ün ikinci haftası şasesine kadar çamura saplanmış araçlar ve naylon çizmeleri ile vinçlemeye çalışan insanları görücez.

öncelikle sizin yağmur ve çamurun başlangıcı için tahminleriniz ne zaman ? ikincisi ise geçen seneden aracınızda gördüğünüz ne gibi eksiklikleri yaparak yeni sezona hazırladınız?

örneğin ben araç değiştirerek işe başladım ;D ;D ;D Lastik boyutunu 35 inc e çıkarttım. Aracın marş motoru, şarj dinamosu, akü gibi aksamları elden geçti, su geçişleri için yalıtım yapıldı, sübap ayarları yapıldı, spacer takıldı, ekstra yükseltme yapılıcak bu hafta 1 inc kadar, Çamur için ikinci set extreme set yapıldı, şaftlar elden geçti , istavrozların 2 si değişti. hava filtresi ve filtre hortumu değişti. Tam techizat sezona hazırım :smiley:

Herkes hazırmı? :smiley:

Etiketler
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

tüm parca ve ekipmanlarım hazır sadece parcaları bir araya getirecek bir ustaya ihtiyac var ;D

reis28' Alıntı:
tüm parca ve ekipmanlarım hazır sadece parcaları bir araya getirecek bir ustaya ihtiyac var ;D

Oda iyiymiş, zaten en zoru toplayacak usta bulmak ;D

bsayil' Alıntı:
yoooo çok güzel ama ne biliiimmm amaç araç yaptımbitti işte ;D ;D ;D ;D

turuncuya filan boya yada beyaza, arka dif lock tak , sonra suzukiyi sat parayıda cebine koy bir görüşürüz belki ;D

Tempus' Alıntı:
turuncuya filan boya yada beyaza, arka dif lock tak , sonra suzukiyi sat parayıda cebine koy bir görüşürüz belki ;D
bir sıkıntı olmazsa suzuki inşallah yarın gidecekk umarımmmm ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
bir sıkıntı olmazsa suzuki inşallah yarın gidecekk umarımmmm ;D ;D ;D ;D ;D

e güzel haber yeni sezona en büyük hazırlık senin için araçlardan birini satmak :smiley:

Tempus' Alıntı:
e güzel haber yeni sezona en büyük hazırlık senin için araçlardan birini satmak :smiley:
valla kürşatcım bir dostumuz vardı bugün talip oldu bakalım yarın gelecek kısmetse ngider bu arada ciddi ciddi discoyu verir yada takasa girersem bi toyota ya doğru yürüyeceğim yoksa bugün bindim disco ya gayette keyifli ha son sürat yok maksimum 100 110 ama araç sağlam oldu haşmetli görünüyor yalnız yakıtta sıkıntı var doğru sanayiye hafta sonu

bsayil' Alıntı:
valla kürşatcım bir dostumuz vardı bugün talip oldu bakalım yarın gelecek kısmetse ngider bu arada ciddi ciddi discoyu verir yada takasa girersem bi toyota ya doğru yürüyeceğim yoksa bugün bindim disco ya gayette keyifli ha son sürat yok maksimum 100 110 ama araç sağlam oldu haşmetli görünüyor yalnız yakıtta sıkıntı var doğru sanayiye hafta sonu

valla zaten bundan sonra toyota almalısın yoksa daha çok araba alır satarsın :smiley:

Tempus' Alıntı:
yok bakmadım ama bakarım istiyorsan bana çok yakın
ekstra zahmet vermek istemem ama yolun düşer ise geçerken falan bi göz atarsan sevinirim
eğer durumu iyise kendilerine bi teklifte bulnacağım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR