2009 Toyota Hilux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Recidivist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,631

Recidivist

Kamp I
Web
umutspicks.blogspot.com
Ben de bu Hilux'e bayılıyorum ya, her kasası her modeli mi güzel olur...Bu kasada artık otomobil konforuyla Toyota arazi kabiliyetini birleştirmişler, süper de olmuş gerçekten ;D

Toyota-Hilux_2009_photo_29.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_2a.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_26.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_2d.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_07.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_19.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_1a.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_24.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_1f.jpg

Toyota-Hilux_2009_photo_2e.jpg

Etiketler
Ynt: 2009 Toyota Hilux

dehset araba toyotalar taştan taşa vuruyorum banamısın demiyo

bunlar 3000 motor olan galiba bize gelmez vergisi çok şimdi 1.185 ödedim

2009' Alıntı:
bunlar 3000 motor olan galiba bize gelmez vergisi çok şimdi 1.185 ödedim

yok geldiler, yeni geldiler hatta. makyajlı kasa, 2.5 ve 3.0 motor tercihleri var. bir de cruise control var 3.0 motorlarda. onun dışında bir değişiklik yok. vergileri de 4 bin civarı. :-\

yok abiciğim bize gelmez derken hani maddiyattan bahsettim abicim diyorum benden büyüksünüzdür heralde 1985 doğum

Bunlara acaba yükseltme kiti uygulaması varmı, çünkü eğer araziye girecekseniz araç kitle ve lastikle biraz yükseltilmeli.Bana muadillerine göre biraz daha alçakmış gibi geliyor.

fissek' Alıntı:
Bunlara acaba yükseltme kiti uygulaması varmı, çünkü eğer araziye girecekseniz araç kitle ve lastikle biraz yükseltilmeli.Bana muadillerine göre biraz daha alçakmış gibi geliyor.

Toyota hilux 4x4 modeli, pick-uplar arasında en iri ve yüksek olanı, yan basamaklar çok büyük ve kalın olduğundan yere daha yakın duruyor., traikte görürseniz cüssesini daha rahat anlayacaksınız..
Ayrıca youtube da falan var standart hali ile neler yapıldığı. Yükseltme kitini de Avusturalya'da üretenler ve satanlar var. 1400aud+shipping fiyat almıştım geçen sene..

Siz diğerlerine göre daha yüksek deyince bende navara ve hilux ün verilerine baktım.
Hılux yerden 21,2cm ,navara 23,3cm yüksekmiş.

fissek' Alıntı:
Siz diğerlerine göre daha yüksek deyince bende navara ve hilux ün verilerine baktım.
Hılux yerden 21,2cm ,navara 23,3cm yüksekmiş.

yerden yükseklik olarak değil, genel yükseklik için dedim. hiluxun kaportası diğerlerine göre şasiden daha yüksek, hatta fazla yüksek olduğu için l200 ve navaranın geçtiği denge testini geçememişti, az daha takla atacaktı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR