eko' Alıntı:ön ve arka olarak kilitler takılı zaten.4 ay oldu
hha' Alıntı:Merhaba burak bey ;
Aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende suanda 2008 model bir hılux aracı modifiye yapıyorum.bu süreçte sizden yardım bekliyorum.
Sizin aracınızda özet olarak neler yaptınız bir liste halinde yazarsanız çok sevinirim..
ben old man süspansiyon taktım araca,arka kilit arb nin çok yakında takıyorum,alt karter koruma yapmayı düşünüyorum .
Tavan sepeti ve arka tampon nerden temin ettiniz ne markadır kendiniz mi yaptırdınız bilgi verirseniz ve aynı zamanda bahsetmiş olduğunuz sprintbooster tam olarak nerden satın aldınız ve uzun vadede araca ne gibi zararları olur.takılması kolaymıdır ve her araça göre farklı sprintbooster mı var yoksa hepsi aynı mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum..
eko' Alıntı:sprintbooster benim aracımda %10 yakıt tüketimini aarttırdı ama karşılığında da araca dinamizim verdi , takılması çok basit hiç bir yer sökülmüyor , gaz pedalının altında bir sokete ilave yapılıyor.
sizin aracınız 102 hp mi 120 hp mi ?
bana kalırsa sepet koymamayı tercih et çünki sepette %5 ile %10 arasında yakıt sarfiyatını arttırıyor.
hha' Alıntı:Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkürler burak bey ;
Aracım 120 hp birde serviste'de performans kiti satılıyor 3000 tl civarında deniliyor aynımıdır acaba.
ben aracı %70 arazi %30 asvaltta kullanıyorum sprintbooster takdırdığımda arkası atma problemi yaşarmıyım acaba ve aynı zamandan ben araca sabit 90 kg ağırlıkta takdırdım.
Arka kilit geldi tar otodan ben çanakkalede ikamet ettiğim için istanbula gelemiyeceğim burada montajını yaptıracağım umarım hata yapmayız
ön kilit çok gereklimidir sizde sadece arka kilit yeterli olmaz mı ?
Tüm biligileri sizinde paylaşıyorum ki siz bu konuda tecrübe sayibisiniz bunları yaparken ben ön tamponumu değiştirmeden mevcut tampona warn vinç takmayı düşünüyorum orta şasiye bağlayıp ne diyorsunuz bu konuda.?
eko' Alıntı:sprintbooster servislerde takılan aracın beygirini yükselten bir chip değil , sadece gaza tepki süresini kısaltıyor bu da aracı daha seri kullanmanızı sağlıyor , ben genelde kapatıyorum boşuna fazla mazot yememek için ama şöyle bir şey var ben de sizin gibi chip araştırıyordum bu aleti taktıktan sonra gerek kalmadığına karar verdim sprinbooster in fiyatı 500 tl civarı.
sizin lastik ebatınız nedir ?
Merhaba burak bey ;eko' Alıntı:sprintbooster benim aracımda %10 yakıt tüketimini aarttırdı ama karşılığında da araca dinamizim verdi , takılması çok basit hiç bir yer sökülmüyor , gaz pedalının altında bir sokete ilave yapılıyor.
sizin aracınız 102 hp mi 120 hp mi ?
bana kalırsa sepet koymamayı tercih et çünki sepette %5 ile %10 arasında yakıt sarfiyatını arttırıyor.
hha' Alıntı:Merhaba burak bey ;
kilidi sadece arka aldım şimdilik sizce ön tarafada mutlaka ihitiyac varmıdır?
birde sizden birşey rica edicem lastik şişirilebilen komprasörü araçta nereye monte ettiniz bir fotoğrafını atarsanız çok sevinirim.
peki ömer bey aracın içinde bu komprasör ses yapmıyormu birde fotoğrafı varsa paylaşırsan sevinirim.omergin' Alıntı:burak abi kaputun sol ust kosesine monte etti.. alternatif olarak benim kompresorun yerinide yazayım; arka koltugun altında, sol tarafta.. hortum çıkarmak için taban sacını delmenize gerek yok, dosemenin altında bir tıpa var onu delerek hortumu cıkarabilirsiniz.. yalnız hortum deforme olmasın diye koltugun altından cıkısa kadar bir borunun içinden goturduk biz..
Bilgi için teşekkürler burak bey bende sanırım arka koltuğun içine koyacağım ömer bey fotoğraflarını göndericek ama sizden de foto bekliyorum.eko' Alıntı:motorun sol üst köşesi oluyor araç yanımda değil yarın resmi koyarım.
ayrıca bu komprosör sürekli çalışan bir alet değil 2-3 sn çalışıyor içeri koymak daha uygun gibi geliyor banada , yani ömerin yaptığı daha doğru.
omergin' Alıntı:burak abi kaputun sol ust kosesine monte etti.. alternatif olarak benim kompresorun yerinide yazayım; arka koltugun altında, sol tarafta.. hortum çıkarmak için taban sacını delmenize gerek yok, dosemenin altında bir tıpa var onu delerek hortumu cıkarabilirsiniz.. yalnız hortum deforme olmasın diye koltugun altından cıkısa kadar bir borunun içinden goturduk biz..