2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,212
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

burak bey bir ay sonra ist olucam ozelden cep no yollarsaniz biraz bilgi almak isterdim simdiden tesekkurler ve mutlu seneler

Etiketler

Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş inşallah bir gün bende sahip olmak istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=8-O-hKeoleM

son geziden bir video

eko' Alıntı:
ön ve arka olarak kilitler takılı zaten.4 ay oldu

Merhaba burak bey ;
Aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende suanda 2008 model bir hılux aracı modifiye yapıyorum.bu süreçte sizden yardım bekliyorum.
Sizin aracınızda özet olarak neler yaptınız bir liste halinde yazarsanız çok sevinirim..
ben old man süspansiyon taktım araca,arka kilit arb nin çok yakında takıyorum,alt karter koruma yapmayı düşünüyorum .
Tavan sepeti ve arka tampon nerden temin ettiniz ne markadır kendiniz mi yaptırdınız bilgi verirseniz ve aynı zamanda bahsetmiş olduğunuz sprintbooster tam olarak nerden satın aldınız ve uzun vadede araca ne gibi zararları olur.takılması kolaymıdır ve her araça göre farklı sprintbooster mı var yoksa hepsi aynı mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum..

hha' Alıntı:
Merhaba burak bey ;
Aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende suanda 2008 model bir hılux aracı modifiye yapıyorum.bu süreçte sizden yardım bekliyorum.
Sizin aracınızda özet olarak neler yaptınız bir liste halinde yazarsanız çok sevinirim..
ben old man süspansiyon taktım araca,arka kilit arb nin çok yakında takıyorum,alt karter koruma yapmayı düşünüyorum .
Tavan sepeti ve arka tampon nerden temin ettiniz ne markadır kendiniz mi yaptırdınız bilgi verirseniz ve aynı zamanda bahsetmiş olduğunuz sprintbooster tam olarak nerden satın aldınız ve uzun vadede araca ne gibi zararları olur.takılması kolaymıdır ve her araça göre farklı sprintbooster mı var yoksa hepsi aynı mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum..

selam , öncelikle hayırlı olsun aracınız

bende old man yükseltme kit , ( tar oto )
tabur 12000 vinç , ( mehmet becce )
ön tampon ,( antalya ahmet usta )
arka tampon ,( istanbul orhan usta )
ARB ön arka kilit , ( tem servis ) 0212 346 28 65 suat / yalçın
yan basamaklar ,( istanbul orhan usta )
alt kaydırıcı dediğimiz hem koruma hemde kaydırıcı ,( orhan usta ) 0535 861 35 40
üst sepet ( bunu kendim yaptım )
sprintbooster ( bostancı hakan araca göre getirtti )0532 373 07 40

sprintbooster benim aracımda %10 yakıt tüketimini aarttırdı ama karşılığında da araca dinamizim verdi , takılması çok basit hiç bir yer sökülmüyor , gaz pedalının altında bir sokete ilave yapılıyor.
sizin aracınız 102 hp mi 120 hp mi ?

bana kalırsa sepet koymamayı tercih et çünki sepette %5 ile %10 arasında yakıt sarfiyatını arttırıyor.

eko' Alıntı:
sprintbooster benim aracımda %10 yakıt tüketimini aarttırdı ama karşılığında da araca dinamizim verdi , takılması çok basit hiç bir yer sökülmüyor , gaz pedalının altında bir sokete ilave yapılıyor.

bana kalırsa sepet koymamayı tercih et çünki sepette %5 ile %10 arasında yakıt sarfiyatını arttırıyor.

Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkürler burak bey ;
Aracım 120 hp birde serviste'de performans kiti satılıyor 3000 tl civarında deniliyor aynımıdır acaba.
ben aracı %70 arazi %30 asvaltta kullanıyorum sprintbooster takdırdığımda arkası atma problemi yaşarmıyım acaba ve aynı zamandan ben araca sabit 90 kg ağırlıkta takdırdım.
Arka kilit geldi tar otodan ben çanakkalede ikamet ettiğim için istanbula gelemiyeceğim burada montajını yaptıracağım umarım hata yapmayız :smiley:
ön kilit çok gereklimidir sizde sadece arka kilit yeterli olmaz mı ?
Tüm biligileri sizinde paylaşıyorum ki siz bu konuda tecrübe sayibisiniz bunları yaparken ben ön tamponumu değiştirmeden mevcut tampona warn vinç takmayı düşünüyorum orta şasiye bağlayıp ne diyorsunuz bu konuda.?

hha' Alıntı:
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkürler burak bey ;
Aracım 120 hp birde serviste'de performans kiti satılıyor 3000 tl civarında deniliyor aynımıdır acaba.
ben aracı %70 arazi %30 asvaltta kullanıyorum sprintbooster takdırdığımda arkası atma problemi yaşarmıyım acaba ve aynı zamandan ben araca sabit 90 kg ağırlıkta takdırdım.
Arka kilit geldi tar otodan ben çanakkalede ikamet ettiğim için istanbula gelemiyeceğim burada montajını yaptıracağım umarım hata yapmayız :smiley:
ön kilit çok gereklimidir sizde sadece arka kilit yeterli olmaz mı ?
Tüm biligileri sizinde paylaşıyorum ki siz bu konuda tecrübe sayibisiniz bunları yaparken ben ön tamponumu değiştirmeden mevcut tampona warn vinç takmayı düşünüyorum orta şasiye bağlayıp ne diyorsunuz bu konuda.?

sprintbooster servislerde takılan aracın beygirini yükselten bir chip değil , sadece gaza tepki süresini kısaltıyor bu da aracı daha seri kullanmanızı sağlıyor , ben genelde kapatıyorum boşuna fazla mazot yememek için ama şöyle bir şey var ben de sizin gibi chip araştırıyordum bu aleti taktıktan sonra gerek kalmadığına karar verdim sprinbooster in fiyatı 500 tl civarı.

sizin lastik ebatınız nedir ?

eko' Alıntı:
sprintbooster servislerde takılan aracın beygirini yükselten bir chip değil , sadece gaza tepki süresini kısaltıyor bu da aracı daha seri kullanmanızı sağlıyor , ben genelde kapatıyorum boşuna fazla mazot yememek için ama şöyle bir şey var ben de sizin gibi chip araştırıyordum bu aleti taktıktan sonra gerek kalmadığına karar verdim sprinbooster in fiyatı 500 tl civarı.

sizin lastik ebatınız nedir ?

Benim lastik ebadı 31 x 10,5 R15 bf goodrich all-terrian
bana suan için yeterli oluyor pek arazide kalmadım aama vinç olmadığı çok zorlu yerlere vurmadım açıkcası :smiley:
ilk etapta discovery stt düşündüm ama yağışlı zeminlerde caddede kötü olduğu söylendi onun için bf goodrich aldım arkadaşım bakalım getirebilirse mud-terrian getirecek yurtdışından belki onu kullanrım .

msn adresiniz varsa ekleyebilirsiniz : hasan_ayd@hotmail.com

eko' Alıntı:

Merhaba burak bey ;
kilidi sadece arka aldım şimdilik sizce ön tarafada mutlaka ihitiyac varmıdır?
birde sizden birşey rica edicem lastik şişirilebilen komprasörü araçta nereye monte ettiniz bir fotoğrafını atarsanız çok sevinirim.

hha' Alıntı:
Merhaba burak bey ;
kilidi sadece arka aldım şimdilik sizce ön tarafada mutlaka ihitiyac varmıdır?
birde sizden birşey rica edicem lastik şişirilebilen komprasörü araçta nereye monte ettiniz bir fotoğrafını atarsanız çok sevinirim.

burak abi kaputun sol ust kosesine monte etti.. alternatif olarak benim kompresorun yerinide yazayım; arka koltugun altında, sol tarafta.. hortum çıkarmak için taban sacını delmenize gerek yok, dosemenin altında bir tıpa var onu delerek hortumu cıkarabilirsiniz.. yalnız hortum deforme olmasın diye koltugun altından cıkısa kadar bir borunun içinden goturduk biz..

omergin' Alıntı:
burak abi kaputun sol ust kosesine monte etti.. alternatif olarak benim kompresorun yerinide yazayım; arka koltugun altında, sol tarafta.. hortum çıkarmak için taban sacını delmenize gerek yok, dosemenin altında bir tıpa var onu delerek hortumu cıkarabilirsiniz.. yalnız hortum deforme olmasın diye koltugun altından cıkısa kadar bir borunun içinden goturduk biz..
peki ömer bey aracın içinde bu komprasör ses yapmıyormu birde fotoğrafı varsa paylaşırsan sevinirim.
peki burak abi kaputun dediğin motor kaputunun altında sol üst köşede yer nasıl buldu ?

motorun sol üst köşesi oluyor araç yanımda değil yarın resmi koyarım.
ayrıca bu komprosör sürekli çalışan bir alet değil 2-3 sn çalışıyor içeri koymak daha uygun gibi geliyor banada , yani ömerin yaptığı daha doğru.

selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım

31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010
MarkaToyota
SeriHilux
Model2.8
Yıl1992
Km215000
RenkSarı
Motor Hacmi2501 – 3000 cm3
Motor Gücü100 beygire kadar
YakıtDizel
VitesManuel
Kapı4
4x4Evet

yardımcı olabilirseniz çok sevinirm :-[

eko' Alıntı:
motorun sol üst köşesi oluyor araç yanımda değil yarın resmi koyarım.
ayrıca bu komprosör sürekli çalışan bir alet değil 2-3 sn çalışıyor içeri koymak daha uygun gibi geliyor banada , yani ömerin yaptığı daha doğru.
Bilgi için teşekkürler burak bey bende sanırım arka koltuğun içine koyacağım ömer bey fotoğraflarını göndericek ama sizden de foto bekliyorum.
Bu arada Ben arkaya kilidisatın aldım fakat ön tarafada gerekilmidir.sen kullanıyorsun ne diyorsun?
Vinc konusunda kararsızım ne diyorsun çok kullanıyormusun?

omergin' Alıntı:

Ömer bey merhaba ;
sizden komprasörün fotoğrafını bekliyorum gönderirseniz çok sevinirim.Bende bu hafta kilidi takmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum tam olarak nereye koydunuz ve tertibatı gösteren bir fotoğraf bana yeterli olacaktır.
iyi günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR