2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,769

erolkan

Zirve
Yer
Fethiye
Hazır aracı biraz yükseltmişken daha önceden almış olduğum hella comet 550 sisler ve daylight larıda montaj yaptık...

Ynt: 2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı..

sisleri takacağımız yerleri belirledikten sonra delikleri açtık..
..

günzdüz ledini takmak için sis lambasının çevresinde olan kısmı söktük..
...

gündüz ledlerini takmadan önce daha önce bunları kullanan madwolf(remzi) arkadaşımın tavsiyesi üzerine arka tarafına tekrar silikon yaptık..
...

gündüz farının 2 fonksiyonu var.Kontagı açınca beyaz ledler yanıyor,parkları veya kısaları açınca ise beyaz ledler sönüp mor angel yanıyor..Ayrıca kontagı kapattıktan sonra yklaşık 20sn aydınlatmaya devam ediyor..
...

Bir de hella'ları açarak foto çekseydiniz keşke :smiley: yakında sizden tampona vinç'te bekliyorum şahsen ;D çok güzel olmuş, güle güle kullanın.

GezenGen' Alıntı:
Bir de hella'ları açarak foto çekseydiniz keşke :smiley: yakında sizden tampona vinç'te bekliyorum şahsen ;D çok güzel olmuş, güle güle kullanın.

Vinçtwe planlarım içerisinde ama gizli olmasını istiyorum. Benım ön tampondaki koruma biraz sıkııntı çıkaracak gibi. Görünmesini istemiyorum o yüzden arraştırmaya devam ediyorum..
Bu arada hellaların dehşet bi aydınlatması var ;)

Evet, fotoğraftan bile gözümü aldı, yolunuz açık olsun :smiley: Vinç için önkorumayı kestirmek gerekebilir veya çelik tamponda olabilir ama o zamanda ağırlık artar.

GezenGen' Alıntı:
Evet, fotoğraftan bile gözümü aldı, yolunuz açık olsun :smiley: Vinç için önkorumayı kestirmek gerekebilir veya çelik tamponda olabilir ama o zamanda ağırlık artar.
işin aslı çelik ttampon işi bana biraz kaba geliyor. Tamponun orjınalliğini bozmadan olacaksa taktırmayı düşünüyorum yoksa taktırmayacak gibiyim ;)

Geçen gün bir araç gördüm, markasını hatırlamıyorum keşke fotoğrafını çekseydim, plastik orijinal tamponu kestirip alttan destekli vinç taktırmıştı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR