Ynt: 2008 Yılı Çanakkale Ağaçlandırma Çalışmalarımızdan Görüntüler
valla boyle bir faaliyetten hic haberim olmadı, yoksa gelmezmiyim, benim ahdim var zaten bin(1000) çam fidanı dikmeden olmeyeceğim. birdaha boyle bir aktivite yaparsanız lutfen haber verin.
gecen ay bir arkadaş çanakkale lapsekide aldığı bir araziye ceviz ve nar fidesi dikmek için hamle yaptı. ben tam yerini ögrenmek için onunla gidecektim başka iş cıktı ama google dan yerini ögrendim ayrıca birde pazarda benim arkadaşıma raslamış lapsekide oda öğrenmiş yerini hele agacalr bir büyüsün nar ve ceviz safari düzenleyelim o tarafa, şaka bir yana bundan epey bir sene önce istanbul k. bakkalköy tarafında ağaclandırma yaparken bir takım densizler oradaki köylüleri kışkırtıp, işte bizim koyun otlatdığımız arazileri ağaçlandırıp bizim koyunları aç bırakıyorsunuz diye bizi engellemeye calıştıklarını hatırlıyorum. şimdi o tepeler yemyeşil nasıl gururlandığımı anlatamam her görüşümde.
hemde o zaman köylülerin elindeki pankartları görmeliydiniz. oralarda bulunmayacak karton ve çıtalarla ve de o köylülerin yazamıyacakları sloganlar ve yazı karakterleri ile. ama sanırım şimdi onlarda oyle görünce mutlu oluyorlardır.tabii en cok maramara koleji öğrencileri.
bundan sonraki ağaçlandırma faaliyetinden benide haberdar edin ne olur