2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,962

Etiketler
Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

bberksan' Alıntı:
ben bi eski kasasini almayi dusunmustum (2004-2005) hatta eski kasa da dememek lazim belki guclu bi makyaj da denilebilir motor yurur ayni bildigim kadarı ile aksesuar eksigi de pek yok gibi sadece farlar ve ic torpidosu farklı sanki
bu aracin en buyuk eksisi 3200 cc lik motoru . bu hali ile kasko indirimi olsa bile 2008 üzeri olanlar cok yıksek vergi oduyor bu sebeple insanlar uzak duruyor o kadar vergi verdikten sonra 2000-2002 vx100 alirim diyor insanlar
Yalnız benim bildiğim makyaj dışında 2005 motorlara kadar egr arızası veren hani şu yakıt kirinde lamba yanması olayı ile ilgili bir sorun vardı. Bu sorun 2005'ten sonra giderildi.Tam emin olmamakla beraber böyle bir ayrıntı olduğunu hatırlıyorum. Orhan19 nikli bir arkadaş var bir süredir 2008 DID kullanıyor. Partikül filtre iptali yapmış , takip etmekte yarar var.Konu hakkında benden daha bilgili ve birinci elden araç sahibi Belki kendisi bize bir açıklamada bulunur.

İnanın yazıyı nerede okuduğumu bir türlü bulamadım. Bu yüzden tam emin olamıyorum tekrardan belirteyim .
Hatta okuduğum yazıda , kuru ormanlık alandayken egzozdan çıkan kıvılcımlar yangına sebeb olmasın diye ...vs gibi açıklamalar vardı . Devamını tam hatırlamıyorum hatta nerede okuduğumu da hatırlayamadığı için bulamadım. Bilgisi olan varsa; paylaşırsa; unutmuş olup bulamamanın verdiği stresten ben de kurtulacağım.
Bu sorun 2005'ten sonra ki araçlarda çözülüyor. yani düşük motor basıncı nedeniyle sıkışan motoru açmak için artık otobanda basmak yok deniliyordu...
Tekrar edeyim ben ilgili yazıyı bulamadım. Yarım yamalak bilgi verdim ama konuya vakıf olan kişiler varsa ben de gerçekten çok sevineceğim.

Herkese Kolay Gelsin;
Benimde bir çok kişi bu araç hayallerimi süsleyen bir araç ancak herkesi gibi birkaç çekincem var benimde. Evet birinci sayfada arkadaşlar çok güzel açıklamışlar. Araçın ikinci el satışının çok düşük olduğundan bahsedilmiş. Evet bu araç belkide al sat yapılacak bir araç değil. Ancak geçenlere şans eseri ayrı zaman dilimleri içinde pajero kullanıcı iki kişi ile konuşma fırsatım oldu. Her ikisde araçın üstün özelliklerini anlatıp arkasından istersen hemen satarım demeside garibime gitti. Bir kişi hem arabasını bu kadar sevip överken hemende arkasından istersen satarım demesi garip oldu benim açımdan.
Bana katılırmısınız bilmem ama kimse arkadaşımızında dediği gibi toronuna bırakacak bir araç istemez. Malum ülkemiz şartlarında insanın başına heran herşey gelip aracı satmak zorunda kalınabilir.
Galerici bir arkadaşımla da konuştuğumda abi sakın alma elinde kalır demeside üstüne tuz biber oldu desem yeridir. 80-90 bin TL arası bir tutar ödeyip acil bir durumda galeriye 50-60 arasına satmak insana o inşallah olmaz ama acil durumunda bir acı daha yaşatır.

Benim merak ettiğim birinci soru Bu araçı kullananlar anlatırken vazgeçemeyecek bir araç olarak bahsederken neden hemen satmak istediğini belli eder. (benim kişiden aldığım cevap üst modele geçme)

İkinci Sorum Araçın bakım ve servis ücretleri ne kadar tutmaktadır. Ne Sıklıkla Yapılmaktadır.
Karşılaşılan ciddi bir sorun varmıdır. Veya kronik bir sorun (dpf dışında)

Araçın güvenlik özelliklerinden forumda okuduğum kadarıyla pek bahsedilmemiş. Rabbim kimseye kaza bela vermesin ancak yaşadağınız böyle kötü bir durum varmıdır. Hani şöyle bir kaza geçirdim ancak hiç birşey olmadı veya araçım söyle kurtardı diyebilecek olan varmıdır. Sonuçta Euronacp a araç göndermeyen iki firmanın modelerinden biri bu araç. (bildiğim kadarıyla)

İlginize ve ayrıdığınız zaman için şimdiden çok çok teşekkür ederim.

forumun ustunden 1.5 yil gecmis o yuzden boyle gec yazmak pek anlamli olmayabilir.. Ukrayna'da yasiyorum, elbette her ulkenin sartlari, her insanin durumlari ve dusunceleri farklidir ve saygi duyulur, sadece kendi adima ve bi pajero sahibi olarak soyliyeyim, alinip satilacak degil, doya doya kullanilacak bi arac.. 3 yil gibi uzun bi sure boyunca arastirdim, bekledim.. elbette boyle bi arabayi TC almama imkan yoktu, dahasi dunyada en ucuz pajerolar burdaydi belki, ve hatta burasi icin bile uygun sartta hem de yetkili bayiden aldim.. aldiktan 3 ay sonra, burada fiyatlar artinca ve araba da cok az yol yaptigindan, aldigim fiyatin ustune satin almak isteyen oldu.. teklif hosuma gitti ama satmayi dusunmedim bile.. boyle bi araba yatirim icin degildir.. simdiye dek binek ve suv tarzi araclarim oldu ancak pajerodan sonra baska marka, sinif, tip vsvs hic ilgimi cekmiyor ! bu varken bu !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR