En büyük korkumda o maalesef Artık servisin yapacağı ekspertizin insafına kaldık.Almadan önce ben expere soktum.Egerkı turbo arızası çıkarsa vay halinize
Dediğim gibi şanzıman ile alakalı sorunları bende duydum ama birebir kullanıcılardan konuyla ilgili herhangi olumsuz bir yanıt almadım.Bunlarda direksiyon kutusu sorunu oluyordu. Zamaninda alacaktim, o esnada fark etmistim. Bir diger durum ise gurultulu dizel motor idi.
Yıllardır captiva kullanırım.O beni bırakmadığı müddetcede değiştirmeyi de düşünmüyorum.Kullanırken hala keyif alıyorum.
Yukarıda sorun diye bahsedilenleri hiç yaşamadım. İnşallah yaşamamda.
Aracın kilometresi 200 bine dayandı.Modeli ise 2009
Ofroad harici her türlü arazide kullandım.Başka benzer araçta olsa fizik kurallarının daima üstün gelebileceğin hatırladığım için sadece virajlara hızlı girmem.
Zamanında bakımını servise yaptırdığınızda her araç size uzun süre randımanlı hizmet eder.
Daha nice seyahatlere beraber, sorunsuz çıkmanız dileğimle, kullanıcı olarak bilgilendirmeniz için teşekkürler. Hafif arazi şartlarında kullanım ile birlikte sorunsuz 200 bin km'de bence yeterli bir referans.
Dediğiniz gibi arabanın periyodik bakımları çok önemli, düşük km'lerde alacak olsamda, bu gözler arabanın yağını değiştirmeden binlerce km yapanlar gördü, malesef. Tabii bu biraz da şans ve gösterdiğiniz servisin insafında bir durum.