PrometheusTR
BMW R1200GS & T5 CamperVan
2008 yılında Yamaha XT660R motosikletim ile geçirmiş olduğum trafik kazasından sonra motosikletimi kazalı olarak satmıştım. Ardından iş değiştirdiğim için artık bir şirket aracım da yoktu. Hem bir enduro motosiklet zevki verecek, hem de otomobil ihtiyacımı karşılayacak bir araç ararken 4×4’lerle tanıştım (şunu dipnot olarak düşeyim, her ne kadar 4×4 de olsa, motosikletin yeri bambaşka ).
İlk 4×4 aracım 2010 yılında satın aldığım Land Rover Discovery I’di. Bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi 4×4 araçlardan biridir. Öyle ki yürüyen aksamı ve şasisi meşhur askeri araç Land Rover Defender ile aynı, ilaveten ondan çok daha konforluydu. Çift sunroof, kilitli diferansiyel ekstra güzel özellikleriyken, 3.9 V8 motorun yakıt tüketimi de negatif özelliğiydi...
Yazımın devamı:
Yeni aracım ’07 Kia Sorento ve Kuzuyayla Gezisi
İlk 4×4 aracım 2010 yılında satın aldığım Land Rover Discovery I’di. Bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi 4×4 araçlardan biridir. Öyle ki yürüyen aksamı ve şasisi meşhur askeri araç Land Rover Defender ile aynı, ilaveten ondan çok daha konforluydu. Çift sunroof, kilitli diferansiyel ekstra güzel özellikleriyken, 3.9 V8 motorun yakıt tüketimi de negatif özelliğiydi...
Yazımın devamı:
Yeni aracım ’07 Kia Sorento ve Kuzuyayla Gezisi