Herkese merhaba
Uzunca bir zamandır forumu çok aktif olarak takip edememiştim. Aracıma son olarak yapmış olduğum donanım ilavesi ile ilgili olarak bilgi vermek istiyorum. Aracın imalatı aşamasında dizel ısıtıcı işini sonraya bırakmıştım. Bilindiği gibi ülkemizde dizel kuru hava ısıtıcıları genel olarak Webasto olarak adlandırılıyor. Piyasada bu cihazlara adını veren Webasto'nun yanı sıra Eberspacher, Demmon gibi ithal ürünlerin yanı sıra Dai Shava ve Yılkar gibi yerli ürünler de mevcut. Ben araştırmalarım neticesinde Fiyat/Kalite unsurlarını göz önünde bulundurarak Bursa üretimi yapılan Yılkar firmasının 2.5 KW lık Y2 Dizel Kuru Hava Isıtıcısına karar verdim ve ürünü İstanbul'daki Kafkas Oto Firmasından temin ettim.(
Kafkas Oto Klima Isıtma Soğutma | Pendik Oto Klima | Webasto Kilima | Yılkar Kilima| Climart Kilima | Jova Webasto Klima | Yetkili Servis ) Bu arada Kafkas otodan Recep Ustaya göstermiş olduğu yakın ilgiden ve esnaflık anlayışından dolayı çok teşekkür ederim. Cihazı firmadan temin ettikten sonra, yaklaşık 10 gün önce montajını yine karavancı olan İzmirli bir dostumla birlikte ön yolcu koltuğu altına gerçekleştirdik. Ilk yaptığın gözlemlere göre 17 metreküplük aracıma Y2 modeli yeterli geldi.
Artık yurtdışından İzmir'e dönüş yaptığım için karavanla daha fazla haşır neşir olabilecek ve bundan sonra kışın da karavanımı aktif olarak kullanabileceğim.
Tabi tek dileğimiz hepimize bela olan pandeminin bir an önce bitmesi..
Bu vesileyle tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutlar, 2021 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 634412Ekli dosyayı görüntüle 634415Ekli dosyayı görüntüle 634417Ekli dosyayı görüntüle 634418