Hakan Bey ,Buda benim ilk forum mesajım.Öncelikle alınterinizi,emeğinizi verdiğiniz aracınızı keyif içerisinde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Konu başlığını baştan sona okudum.Sizin dışınızda gene bir İzmir li Sayın Avkt.Gökhan Beyi de okumuştum.O işin başında vakitsizlikten pes ederek imaj'a teslim eymişti aracı.
Önümüzdeki bir yıl içerisinde temiz hırpalanmamış uygun yaşta bir 17 lik Ducato edinmek ilk hedef benim için.Ardından emeklilik ufukta görünecek.Elim bir miktar yatkındır aileden sanayi tozu yuttuğumuz için.Yalnız o kadar çok bileşen ve aparat var ki,ana parçalardan ziyade onlardan gözüm korktu doğrusu.Tüm know-how u forumdan mı elde ettiniz,profesyonel destek aldınız mı?Ben yolun başındayım ve vereceğiniz her tür bilgi çok değerli.Ayrıca bahsettiğiniz maliyet gerçekten yüksek geldi, acaba prof.firmaların fiyatları ne düzeydedir.Aynı malzeme kalitesi ile onlarda bu iş kaça çıkar hiç bir araştırmanız oldu mu?
Son bir soruda yılan hikayesine dönen zorunlu trafik sigortasında?Allah aşkına kaç para bu araçların sigortası?Her kafadam bir ses geliyor siz son dönem yaptıranlardan olmalısınız nedir fiyat?Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalınız.