2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİLA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,575
Hayırlı olsun projeniz çok güzel ileride projenizden faydalanabilirim diye şimdiden fotoyu kaydettim.
nacizane fikrim bu oturma gurubunun yanlarına yatak olduğunda üzerinde kalacak şekilde açılır ranza gibi menteşeli köşelerinden tavana emniyet kemerinin kemerleri ve kilit mekanizmalarıyla tutturulacak şekilde bir sistem yapılabilirmi? Kapatıldığındada aynı emniyet kemeri kilitleri yan duvardaki karşılıklarına gçer düğmesine basılmadıkçada menteşe kısmından aşşağıya düşmez. İnşallah bir fikir verir. Kolay gelsin.

Çok güzel bir fikir zamanla özellikle arka kapıdan toz,soğuk ve ses geliyor.Yan kapınında çarpmalı olması kullanma yerini büyütmüş kolay gelsin takipteyim

umarım her şey gönlüne göre olur hakan bey reklamımı yapmayı unutmayın lütfen

Serkan bey, proje hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Bu tip paylaşımların en önemli özelliği ortak akılla en ideal, en optimum çözümü bulmak elbette..Ranza şeklindeki tek kişilk yatak için verdiğiniz fikirler çok değerli, ancak ben U şeklindeki oturma grubunun üzerine çepe çevre dolap yapacağım. Tek kişilik yatak bu nedenle yandan düşme şeklinde olmayacak.( Tren yatakları gibi)
Bu yatağın bazası arkada enlemesine olan oturma grubunun altında olacak. Süngeri ise arkaya dayanan sırtlık olacak..Yatağı portatif olarak kullanacağım. Bunu yanlara emniyet kemerleriyle sabitlemeyi düşünüyordum ancak sizin ilk resimde gönderdiğiniz menteşe gibi açılır kapanır L ayak kullanabilirim. Güzel fikir..Teşekkürler...

Kolay gelsin,güzel bir karavan olacak,iyi gezmeler...
İyi dilek ve temenniler için teşekkürler..
Araçta arka oturma grubu tarafında 2. ad 110*55 cm ve 1 ad. 100*50 cm. mutfak kısmında ise 1 ad. 50*50 cm caravan cam kullanacağım..
Tavanda ise 2 ad. 50*50 led aydınlatmalı heki ve WC için 28*28 heki olacak..
28*28 heki hariç diğer cam ve hekileri Bursa'dan Güç Enjeksiyon ürünleri isimli firmadan aldım..
İthal olan ürünler görünüşe göre fiyat/performans olarak tatminkar. Yerlerine montaj ettikten sonra daha detaylı bilgi verebilirim..
Zamanında teslimat ve ilgili bir satıcı olduğu için Ertuğrul beye teşekkür ederim..

Son düzenleme:

hakan bey eğer sakıncası yoksa ön göğüs klimasını kime ,ne kadara ,ne makka taktırdığınızı açıklarsanız sevinirim.

Hakan bey ilgiyle ve merakla takip ediyorum bence yapılan işlemler çok güzel yeni yaptığınız için fikir olsun die söyleme gereği duydum klimanızı söktünüz ve orda bi açıklık var saçla kapatmışsınız aracınız tavanına pop up tavan uygulaması yapılarak o klima boşluğundan üst kata çıkılıp oradada 2 kişilik bir yatak elde edilebilir tabii yasal prosüdür nedir bilmiyorum

hakan bey eğer sakıncası yoksa ön göğüs klimasını kime ,ne kadara ,ne makka taktırdığınızı açıklarsanız sevinirim.
Maranga44, benim aracımda Safkar marka klima vardı. Onun kompresörünü kullandılar.. Bu değişimi Gaziemir'de bulunan Delphi firmasına
yaptırdım. Normal göğüs tipi klimayı 2.600 TL civarına takıyorlarmış, benimkinin işleminde dediğim gibi kendi malzemem kullanıldığı için farklı oldu.
sevket09 ilginiz için teşekkür ederim. Ben aracın üzerinde pop-up tavan düşünmüyorum. zaten 3 adet heki, 2 ad. güneş paneli, belki uydu anteni olacak..neredeyse yer kalmıyor..

Bu arada tavanda ve kabinde ciddi bir yer kaplayan ve aynı zamanda ağırlık yapan klimayı söktürüp,
yerine aracın ön göğsündeki menfezlerden hava veren klima taktırdım..
çok teşekkür ederim hakan bey ihtiyacı olan diğer arkadaşlar için telefon numaram 0532 3260738

Hakan Bey
planınız çok güzel herşey gönlünüzce olsun zor meşakkatli ama bir okadarda keyifli bir işe kalkıştınız kolay gelsin