teşekkürlerJantlar kaporta boyasıyla boyandı çıkmıyor. Ledleri internetten almadım aksesuarcı bir arkadaşım yaptı.
Hem anahtar kasalarını hem de kılıflarını Aliexpressten tedarik ettim.Merhaba SunMan, (isminizi bilemediğim için bu nickname ile hitap edebildim, kusura bakmayın)
Yazdıklarınızı ilgi ile okudum ve çok faydalı buldum, 4 yıllık bie pathfinder sahibi olarak, sizden öğrenmek istediğim değiştirdiğiniz anahtar kasalarını nereden ve kaç TL'ye tedarik ettiniz.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar.
Elgin SAYINALP
ben de birsey sorayim 2. kez ama yakın tarihte bir pathfinder aldim tavan sepetinin markasi ve projektörlerin markalarini yazarsaniz sevinriim
Tente mart camping bursa. 3-4kere açıldı ancak. Dediğim gibi şu an hem tente hem tavan sepeti her ikisi de satılık.ilan girişi yapmadım sadece. Tavan çadırı ya da tam boy platform sepet yapmayı düşünüyorum.@SuNMaN cevaplariniz için teşekkür ederim tente markasi nedir acaba satacaginiz zaman bilgi verirseniz değerlendirebilirim iyi günler dilerim
265 70 17 taktım ben sizin de dediğiniz gibi. Daha bile büyük takılabilir. Ancak ön teker sürter davlumbaza. Başta sürtüyordu. Ancak hiç kesmeye biçmeye gerek kalmadan alttan basit bir ayarlamayla çözüldü.fiyat ne düşünüyorsunuz bir soru daha sorayım size lastik bulmakta zorlaniyorum maalesef aracınızın üzerinde ki orjinal jantlara takılı olan lastik ölçüleriniz nedir 65 yanak yerine 70 yanak bf goodrich a/t taksam sürtermi acaba
265 65 17 de olur ama 265 70 17 oluyor. Sadece tam tur manevralarda lastik çok az değiyor. Ufak bi işlemle düzeliyor.ayar yapmak zorunda kalmadan saniyorum max 255 yada 265/65 17 takabiliyoruz doğru mu anladim
Ön taraftaki davlumbazın ön alt kısmında bir vida var. Onu söküp davlumbazı biraz bastırıp tekrar sıktığınızda davlumbazın o ucu artık lastiğe sürtmüyor.ufak işlemden kastınız tam olarak ne yapılıyor acaba