2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hastaces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,479
Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen

Ismqil' Alıntı:
merhaba
bende 2010 cherokee sport 3.7 var. otamatık 4 vites sizdeki de aynı galiba ben henuz 5 bin km yol yaptım. aracın motorundan bir şikayetiniz varmı.
saglıcakla
Selamlar,
2010 kasa olarak farklı ama motor olarak aynı cc. de ama 2010 daha yeni teknolojidir diye düşünüyorum.
Benim aracım 95.000 km de şu an için bir şikayetim yok. Standert bakımları dışında kaputu sadece cam suyu koymak için açıyorum... :D
Saygılar

Etiketler

zilzurna' Alıntı:
Selamlar,
2010 kasa olarak farklı ama motor olarak aynı cc. de ama 2010 daha yeni teknolojidir diye düşünüyorum.
Benim aracım 95.000 km de şu an için bir şikayetim yok. Standert bakımları dışında kaputu sadece cam suyu koymak için açıyorum... :D
Saygılar

ilğinize teşekkür ederim.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hepimize her daim.
sğlıcakla

hayırlı olsun, darısı olmayana.

hastaces' Alıntı:
Jeep konusunda çok hevesli ama hiç bir bilgisi olmayan biri olarak yardımlarınızı rica ederim

Cem,
Jeep alacağını biliyordum ama tercihini CJ'den yana kullanacağını düşünmüştüm. Aldığını söylediğinde kısa bir arama yaptım. Özetle;
Aracın arazide başarılı olduğu,
Arazi kullanıcılarının dizel motor yerine benzinli motoru tercih ettikleri,
Aracın fabrika çıkışının alçak olduğu ve mutlaka yükseltilmesi gerektiği konuları öne çıkmış. Sen şehir içi kullanacağın için yapacağın değişiklikler görünüme yönelik olur.
Forumumuzda kullanıcı sayısı birkaç kişiyi geçmiyor, yoksa yardım isteğine yanıtlar bu kadar sınırlı kalmazdı.

Konu halen bu başlıkta da tartışılıyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44048.0

Daha fazla bilgi için yurtdışı forumları da bir yokla. Arama yaparken Jeep Liberty olarak yap. Jeep marka, Liberty model, Renegade tip olarak geçiyor. Ben arama yaparken Renegade yazdığımda daha populer olduğu için CJ7-Renegade'e yönlendirildim.

İyi günlerde, kazasız belasız kullan.

Arkadaşlar Hepinize Teşekkürler :smiley:

Aracımın resimlerde görünen herşeyi orjinal 2005 te 2.8 crd olarak üretildi ön ızgara ise belki sonradan takılmıştır ona emin değilim ama liberty den farkları deri yok cam açma kapama düğmeleri kolçakta değil vites altında vs vs gibi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR