Ynt: 2004 Terios Sx
Arkadaşlar merhabalar, TERIOS başlığı altında uzun süredir bir durağanlık olduğunu görüyorum. ??? Benim sorularımla biraz hareketlenir diye umuyorum.
Arkadaşlar, ben son 1 yıla kadar hep binek araç kullanmıştım fakat 1 yıldır da Dacia Duster 4x2 (110 BG - DCI) kullanıcısıydım. (Fakat maddi nedenlerden dolayı geçen hafta satmak zorunda kaldım
) Duster'dan ve de bu GEZENBİLİR.COM sitesinden sonra bende arazi araçlarına karşı ilgim oldukça arttı. Bu yüzden Duster'a oranla daha ucuz 2. el 2004-2007 arası Terios SX almayı planlıyorum. Motorun küçük olması vede daha masrafsız olması nedeniylede düz vites düşünüyorum. Çok fazla (hafif de olsa) Offroad yapacağımı sanmıyorum. Ben daha çok piknite dağa bayıra çıksın vede özellikle karlı-buzlu yollarda beni yolda bırakmasın istiyorum (Ankara Dikmende oturuyorum ;D). Bu arada özellikle kışın karlı yollarda yada yol dışında ;D araçla dolaşmayı çok seviyorum. Bunun içinde Terios'un bana yeteceğini düşünüyorum. (Sizinde fikir ve görüşlerinizi çok önemsiyor ve bekliyorum)
Şimdi siz değerli forum üyelerinden ricam;
1-Yukarıdaki beklentilerime ve de genel olarak bu aracı tavsiye edermisiniz? (Daihatsu'nun Türkiye'den çekilmesi vazgeçmem için sebepmidir?)
2-Bu aracı alırken Ankara'da nereye veya hangi servise baktırabilirim?
3-Belirttiğim 2004-2007 eski kasa Teriosların standart lastik ebatı kaçtır? Ve 215*65*16 ebat bu araca uyarmı?
4-Araca LPG taktırmak istersek bu araç için özel tavsiye edeceğiniz marka varmıdır? (Ben daha önce BRC kullandım ve hiç problem yaşamadım) Ankara'da tavsiye edeceğiniz bir LPG servisi varmı?
Vereceğiniz bilgi ve görüşler için şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhabalar, TERIOS başlığı altında uzun süredir bir durağanlık olduğunu görüyorum. ??? Benim sorularımla biraz hareketlenir diye umuyorum.
Arkadaşlar, ben son 1 yıla kadar hep binek araç kullanmıştım fakat 1 yıldır da Dacia Duster 4x2 (110 BG - DCI) kullanıcısıydım. (Fakat maddi nedenlerden dolayı geçen hafta satmak zorunda kaldım
Şimdi siz değerli forum üyelerinden ricam;
1-Yukarıdaki beklentilerime ve de genel olarak bu aracı tavsiye edermisiniz? (Daihatsu'nun Türkiye'den çekilmesi vazgeçmem için sebepmidir?)
2-Bu aracı alırken Ankara'da nereye veya hangi servise baktırabilirim?
3-Belirttiğim 2004-2007 eski kasa Teriosların standart lastik ebatı kaçtır? Ve 215*65*16 ebat bu araca uyarmı?
4-Araca LPG taktırmak istersek bu araç için özel tavsiye edeceğiniz marka varmıdır? (Ben daha önce BRC kullandım ve hiç problem yaşamadım) Ankara'da tavsiye edeceğiniz bir LPG servisi varmı?
Vereceğiniz bilgi ve görüşler için şimdiden çok teşekkür ederim.