2004 Td5 Den Cikma Parcalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,791

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
arkadaslar aracima yaptigim degisimlerden bosa cikan parcalari asagida belirttim ihtiyaci olan iletişime gecebilir

arac 2004 model makyajli kasadir

4 adet helezon 4 adet amortisor (sorunsuz patlak kırık yok)
4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok)
ön tampon komple sis farlari uzerinde (hasarsiz siyah renk)
orjinal yan basamaklar (gayet iyi durumda)

tampon - basamaklar ve jantlarin resimlerini asagida gorebilirsiniz
TAKAS olabilir ihtiyacim olan malzemeler
1- 10.000 ile 12.000 lb arasi vinc (sentetik halatli)
2- arac ustu cadir (160cm eninde yani 2 yetişkin bir cocuk icin olcusu geniş olmali)

tesekkurler

P1030277.jpg

tampon.JPG

Etiketler

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Sizin teklifiniz nedir piyasasini bilmiyorum ama ihtiyaciniz varsa sayet rakam konusu halledilir bi sekilde

selamlar kıvanç bey td5 parça parça satıyor musunuz yoksa. :D. aslında bende orjinal jant alsammı diye düşünüyordum. benim aracın üzerinde 255-55 18 ölçülerinde jant var. uzun yolda kullanmak için takmış ilk sahibi sanırım. orjinali nasıl olur acaba.
diğer başlıkta da devam edebiliriz. burda bir şey sorayım. orijinal ölçülerini değiştirmeden nasıl bir jant lastik değişimi yapılır. toleransı nerelerdedir.

şimdilik alsammı diye düşündüğüm parçalar
lastik
taavan bağajı(Sepet)
tepe lambası (Hella)
vinç

kıvanç bey çadırın ve aracın son halinin fotoğrafını merakla bekliyoruz

gokdogan' Alıntı:
selamlar kıvanç bey td5 parça parça satıyor musunuz yoksa. :D. aslında bende orjinal jant alsammı diye düşünüyordum. benim aracın üzerinde 255-55 18 ölçülerinde jant var. uzun yolda kullanmak için takmış ilk sahibi sanırım. orjinali nasıl olur acaba.
diğer başlıkta da devam edebiliriz. burda bir şey sorayım. orijinal ölçülerini değiştirmeden nasıl bir jant lastik değişimi yapılır. toleransı nerelerdedir.

şimdilik alsammı diye düşündüğüm parçalar
lastik
taavan bağajı(Sepet)
tepe lambası (Hella)
vinç
Merhaba Gokdoğan,
Discovery'lerin en dolusu olan HSE modeller orjinal 18 jant ile gelir. Sizinki orjinal ölçüleri. Ben 255x60x18 lastik kullanıyorum, bende sorun yok.
Bilginize,

Kıvanç bey selamlar... Janttlar resimdeki araç üstünde bulunan jantlar sanırım. Defendere uygunluğu konusunda sorun yoksa ve fiyat bilgisini paylaşırsanız ben de almayı düşünebilirim.

Bu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür. Ederim. Gerçi öğrenmem gereken çok konu var td5. İle ilgili

jantlar satıldımı? satılmadıysa alabılırım.. dısco II jantı defendera olmaz p38 ve dısco II ye olur bu jantların 16 oldugundan emınmısınız daha once de bır arkadasla gorustuk jantlar daha buyuk cıkmıstı?

Kıvanç bey merhaba,

Çadır konusunda ne aldığınızı merak ediyorum. Kullanma şansınız oldumu? Yorumlarınızı ve bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler. Hayırlı olsun şimdiden. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.