Herkese Merhaba!
Bu gün 2004 Model Volkswagen Volt alarak bunca zamandır sadece seyredebildiğim dünyanıza ilk adımı attım çok şükür. :]
Piyasadaki astronomik fiyatlar ve biraz da sizlerin tecrübelerinize güvenerek imalatı kendim yapmayı seçtim.
Umuyorum aşağıdaki görsele benzer bir iş çıkartabiliriz. Belirtmeliyim ki, özellikle proje, MMO ve TSE konusunda bilgi ve yardımlarınız benim için çok değerli.
Araç uzun kasa modeli. Yer konusunda çok problem yaşamayacağım yani. Zaten duş ve tuvalet olmasını da istemiyorum. Buzdolabı, evye ve elektrik tesisatı yeterli olacak benim için. Güzel bir kliması ve çorum kaloriferi mevcut. Biraz yalıtımla çok yorulmam diye düşünüyorum.
* Sessiz bir buzdolabı istiyorum, hangisini önerirsiniz?
* Seaflo marka 60 psi basınçlı hidrofor olabilir sanırım ya da öneriniz nedir?
Araç üzeri tavan sepeti ekletip, bunun üzerine güneş panelleri, tente ve ekstra aydınlatma koymak niyetindeyim. Bayrampaşa'da bir imalatçı buldum, bir göz atacağım. Güneş panelleri ve tesisatla ilgili arayışım ise devam etmekte. Fikirlere açığım.
Aynı durum koltuklar için de geçerli
* Döner koltukları alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
* Aracın içerisindeki (17+1) koltukları değerlendirebileceğim bir kontak mevcut mu?
Ses sistemini de Apple TV, 23" 4K monitör ve bir 4G modem ile çözeceğim. Aynı zamanda ofis niyetine de kullanacağımdan yazıcı, telefon, bilgisayar gibi ekipmanların aralarında kolayca ve gereksiz kablolama ya da bluetooth kalitesizliğinden uzak haberleşmesi ve biraz da kalite adına elimdeki malzemeleri kullanacağım. Amfi ve kolonlara bakmadım daha. Gürültü değil, kalite arayışındayım. Yönlendirebilirsiniz.
Yapılacaklar listesi uzayıp gidecek elbette ama ana hatlar belli olsun en azından.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar
Ekli dosyayı görüntüle 506904
Ekli dosyayı görüntüle 506905
Ekli dosyayı görüntüle 506906
Ekli dosyayı görüntüle 506910