2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatalfury Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,564

fatalfury

Yeni Üye
Merhaba,

Arkadaşlar Opel Frontera Sport aracımı sattım ve Teriosları araştırmaya başladım, 2004 model 15-16bin arası bir kaç araç buldum, bu araçlar hakkında bilgi verir misiniz lütfen? birkaç başlıkta bile verseniz yeterli benim için?

1- sürekli 4 çeker olduğunu öğrendim frontera da istediğin zaman 2 çekere alabiliyordun bunda öyle bir özellik yok mu? difrensiyel kilidi varmış sanırım sadece?

2- 1.3 motor olmasına rağmen çok yaktığını söylediler? güncel olarak arkadaşlar ne kadar yakıyor söyleyebilir misiniz?

3- 1.3 motorlarında triger zinciri olduğu doğru mu?

4- keskin virajlarda savrulma hissi verip savrulmuyor mu yoksa cidden kaza atlatan veya yapan var mı ?

bu 4 konu benim için önemli ilk aşamada çok acil yardımlarınızı bekliyorum, sizlerden gelen yorumlar sayesinde aracı alıp almamaya karar vereceğim, çünkü ben herzaman kullanıcıların yorumlarına saygı duyar ve önem veririm, servisin veya bayinin dediklerini çok dinlemem.

Saygılarımla...

Etiketler
Ynt: 2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

Arkadaş ısrarlı sorularına samimi bir terios kullanıcısı olarak cevap vermeye çalışayım. 2003 terios sahibiyim arabanın km 96 binde ben aldıgımda 93km deydi 4 aylık bir kullanma tejrübem oldu. ilk başlarda biraz alışma sorunu yaşadım alçak arabaya göre yüksek oluşu alçak otoya göre biraz sallanması sanki kayıltan inmiş gibi belli bir süre insanı sallanıyormuş gibi etkiliyor zaman geçtikçe alışıyorsun. tek kelimeyle harika bir araç diyiyorum ben çok memnunum. kullanma amacınız önemli dar oluşu şehir için mükemmel otobanda biraz sıkıntılı 110 geçmediginiz sürece bir sıkıntı olacagını sanmam dahada sınırlarını zorlayan arkadaşlarımız vardır bence otobanda 110 sınırını buhafaza ettiginiz sürece sorun olacagını sanmam iki defa ist, ankara yaptım bir sıkıntı yaşamadım öyle savrulma yatma derlerse biraz insaf derim. bu arabalar tamamiyle pilotun becerisine,karekterine göre yakıt tüketimi sarfediyor. kendi teriosumdan örnek verirsem. otobanda 90,110km hızda 25tl şehir içi kullanımı sıkışık trafik uzun süre kullanım 30tl normal karma 27tl gibi benim hesabım 2000km kullanım karma 25,30tl arası ben 2000km yaptım 550tl benzin almışım. bu arabana plottan farkkedecektir. ilk başta korkarak aldıgım teriostan çok ama çok memnunum tek bir nedenle satabilirim ilerine sadece model yüksetmek için . korkusuzca alabilirsiniz sadece alacagınız aracın biraz araştırmasını iyi yapmak şartıyla. saygılar.

merhaba;
araç aldınız mı bilmiyorum ama motorunda yürüyenin de sıkıntı yoksa korkmadan alın dağ tepe gezin :smiley:
ben sürekli dağ tepe kullandığım için at,ker lpg taktırdım.
yakıtı çok çok düştü performanstan yana sıkıntım yok.
sınırları zorlamassan devrilme diye birşey çok zor.
sürekli 4x4 olması bence çok avantaj
klima abs sunroof airbag olması cok büyük artıları bence.
genel bir bakımdan sonra çekinmeden bin derim.
selamlar
murat

gördüğüm kadarıyla terios kullanan insanlar araçlarını çok seviyorlar

bende 1 tane 2007 model 1. Nesil Daihatsu Terios DX buldum...

ama Terios hakkında fazla bir bilgim yok 1.nesil olmasının ne gibi dezavantajı vardır?

ilerde satmak istesem alıcı bulmam çok zor mudur?

bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Bende 2008 model terios silver kullanıcısı olarak almanızı öneriyorum :smiley:
Fazlasıyla mennun kalacaksınız...

oŞHa_MaFe' Alıntı:
gördüğüm kadarıyla terios kullanan insanlar araçlarını çok seviyorlar

bende 1 tane 2007 model 1. Nesil Daihatsu Terios DX buldum...

ama Terios hakkında fazla bir bilgim yok 1.nesil olmasının ne gibi dezavantajı vardır?

ilerde satmak istesem alıcı bulmam çok zor mudur?

bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

dx yerine sx almanızı tavisye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR