2004 model JEEP Cherokee 2.8 CRD Limited Tavsiye eder misiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LoRdxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,477

LoRdxx

Yeni Üye
Selamlar,

Trakya da ilçede kullanılacak bir arazi aracı bakıyoruz. Yaşlıların(anne ve baba ) bakımını yapan eşim kullanacak. gunde 30 km yol yapılacak kar ve kışda hafif arazi sartlarında.. Bizim icin onemli olan kısıtlı butcemize uygun cok masraf cıkarmayan ve hesaplı bir arazi aracı..

Istanbulda JEEP Cherokee 2.8 CRD Limited 146.000 km de 2004 model bir arac begendik.. Bu konuda tecrubem yok ve pek de luksum yok .. Sizden tavsiye ve bilgilerinizi rica ediyorum. Site cok faydalı burada okuduklarımız ile grand Cherokee 3.1 modelini direk eledik sorunlu olma ihtimali nedeniyle.

35 kurus yaktıgını soylediler km de.. yıllık vergisi de 2400 tl..

simdiden tesekkurler paylaşımlarınız icin.

Not: telefonla bilgi alabileegim arkadas yada goturup yardımını alacagım usta bilgileri de yardımcı olacaktır..

iyi Gunler

Etiketler
Ynt: 2004 model JEEP Cherokee 2.8 CRD Limited Tavsiye eder misiniz ?

Bizim patronun eşinin aracı var 2004 renegade modeli vergi indirimiyle yıllık 1400 tl vergisi var yakıtta şehir içi 10 11 lt yakıyor kullanımı çok rahat bir araç full yetkili servis bakımlı imkanım olsa ben hemen alırdım aracın sadece ön tampon sis ve farı degişmiş oda yetkili serviste düşünürseniz yardımcı olurum araziye gelincede yeterki lastikler iyi olsun her türlü yürür yalnız muhakkak alacagınız araç bakımlı olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-servis-bakimli-2004-renegade-cok-temiz-102766998/detay/

Selamlar,

Butcemiz kısıtlı bizim.. 35bin Tl leri var anne / babanın.. Oda cocuklarından ortak toplanılan para.. Durumu siz de anladınız sanırım. Sorumlulugu olan bir iş . Istanbulda Ataşehir deyim ben de . Hafta içi geldigim de sizinle gorusmek isterim. Telefonunuzu mesaj atabilirsiniz..

Selamlar

İlandaki numara benim numaram araç ataşehir de ofisin otoparkında bende genelde ofiste oluyorum

Selamlar,

Hafta başı Ataşehirde olacagım kısmetse. Siz aracı iyi tanıyor musunuz ? Sonucta benim için de sorumlulugu yuksek bir karar.

Gorusmek uzere..

Ben bu tür şeylerde araya girmeyi sevmem ama araç gerçekten güzel araç patronun eşinin aracı 2011 modeli alındıgı için şu an fazlalık aracı bilmeme ragmen Bostancı da servise kontrol ettirdim sonrasında kaportacı arkadaşımda kontrol etti ve hiç bir sorun görülmedi imkanım olsa ben hemen alırım uzun süreler masraf istemez :smiley:

Oglenden sonra yetişebilirsem sizi ziyaret etmek isterim .. Telefon ile adresinizi alırım.. Migorsa a yakın mı bulundugunuz yer ?

ghost_cd' Alıntı:
Ben bu tür şeylerde araya girmeyi sevmem ama araç gerçekten güzel araç patronun eşinin aracı 2011 modeli alındıgı için şu an fazlalık aracı bilmeme ragmen Bostancı da servise kontrol ettirdim sonrasında kaportacı arkadaşımda kontrol etti ve hiç bir sorun görülmedi imkanım olsa ben hemen alırım uzun süreler masraf istemez :smiley:
Şuara bende bakıyorum bu araçlara, aradan geçen bu kaddar zaman sonra hala satılık olmas ihtimali var mıdır:smiley:

Ynt: 2004 Model Jeep Cherokee 2.8 Crd Limited Tavsiye Eder Misiniz ?

Merhaba,

Alternatiflere açıksanız 2004 model Mitsubishi Pajero GLS LWB aracım satılıktır.
Detayları için bu linki inceleyebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-iii-3.2-di-d-gls-lwb-152305601/detay

Iyi günler.

Ynt: 2004 Model Jeep Cherokee 2.8 Crd Limited Tavsiye Eder Misiniz ?

@KLL: Pajero'mun kıymetini en iyi gezenbilir.com üyeleri bilir:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR